• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2022

18:49

DA LI IMATE SPOSOBNOSTI VOĐE? Ova optička iluzija će to otkriti!

Printscreen You Tube

Zanimljivosti

DA LI IMATE SPOSOBNOSTI VOĐE? Ova optička iluzija će to otkriti!

Podeli vest

U zavisnosti od toga da li vidite životinju na fotografiji ili ne, otkrijte da li ste rođeni lider

Nova optička iluzija donosi vam odgovore na pitanja da li ste sigurniji u vođenju tima ili više volite da pratite uputstva drugih. Možda niste toga ni svesni, ali u zavisnosti od toga da li vidite životinju na fotografiji ili ne, možete da otkrijete mnogo novina o sebi. Za početak, saznajte da li ste prirodno rođeni vođa ili ne. Time su se vodili i stručnjaci za onlajn štampanje Instanprint kada su sastavili ovu više nego interesantnu optičku iluziju. 

Fotografija je osmišljena tako da je životinja prikrivena gustim nizom jarke roze boje. Njena očigledna namera je da prevari i obmane, budući da je šablon osmišljen tako da postigne hipnotišući efekat kako bi otežao uočavanje vešto sakrivene životinje.

Foto: Printscreen You Tube

Optička varka

Ako se borite da otkrijete životinju skrivenu na fotografiji, evo traga - ona pripada porodici mačaka i živi u velikim grupama. Izgleda izuzetno kraljevski.

Za one koji nisu videli skrivenu životinju, u pitanju je lav. A onima koji jesu, možemo samo da čestitamo jer su oni prirodni lideri. Oni su ljudi lavljeg tipa ličnosti na radnom mestu i često su snažni donosioci odluka. Ako je vaš tip ličnosti lav, verovatno ćete biti proaktivni, odani i odlučni.

Kao lavovski tip ličnosti, na vas se često gleda kao na osobu kojoj se treba obratiti kada su potrebne smernice u poslu, nudeći onima oko vas preko potrebnu sigurnost. Ovo vodi ka izgradnji jakih i značajnih odnosa sa mnogim vašim kolegama.

Vi nemate dlake na jeziku i uvek ste spremni da iznesete mišljenje. Ono možda neće biti ono koje će se svima dopasti, ali većina će izuzetno umeti da ceni vašu odlučnost i želju da nikada ne budete u senci.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NE ZNATE KAKO DA DATE OTKAZ? Ovi saveti će vam pomoći!
Zanimljivosti

NE ZNATE KAKO DA DATE OTKAZ? Ovi saveti će vam pomoći!

Ukoliko niste više zadovoljni radnim okruženjem ili imate nove poslovne ponude, koje su vam primamljivije od aktuelnih, najbolje je da na vreme prelomite i donesete odluku o promeni posla. Ovaj potez nikada nije lak, posebno ako ste duže vreme zaposleni kod istog poslodavca

04.11.2022

17:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija