• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

15:00

ŠALOVI - ŠTO VEĆI, TO BOLJI! Evo kako da se ZAGREJETE i budete u TRENDU u isto vreme

Pixabay

Zanimljivosti

ŠALOVI - ŠTO VEĆI, TO BOLJI! Evo kako da se ZAGREJETE i budete u TRENDU u isto vreme

Podeli vest

Mnogim damama je tokom hladnih dana šal jedan od omiljenijih modnih detalja. Osim što ih greje, ovaj aksesoar sasvim običnu kombinaciju može da učini atraktivnom

Savršeno se uklapaju i uz onu formalniju garderobu koju nosite na posao, uz džempere i kapute, a neke žene ih kombinuju i za večernji izlazak. Ove sezone nose se oversajz šalovi, kojima možete prekriti ceo torzo, popularne su karo šare, ali i pastelne boje, što nije baš uobičajeno za zimu. Iskoristite mali podsetnik kako da kombinujete šal kao modni dodatak, a ne uvek kao neophodan odevni komad.

Jednobojni

Jednobojni, a naročito klasični krem i bež šalovi su idealni jer odgovaraju svakoj kombinaciji. Posebno lepo izgleda kada se upari sa belim zimskim kaputom, ali je pun pogodak kada treba da "umiri" neku modnu kombinaciju - na primer uz kaput sa animal printom.

Foto: Pixabay

Šal

Karirani

Boje u karo kombinacijama su neiscrpne i zato se mogu lako uklopiti uz ostatak jednobojne odeće.

Pastelne nijanse

Mirne i nežne pastelne nijanse šalova odišu elegancijom i prefinjenošću. Ako obučete garderobu u ultramodernom pepito dezenu, onda su ovakvi šalovi pravi izbor za vas.

Foto: Pixabay

XL

Obavezno nabavite bar jedan XL ili oversajz šal. Što veći, to bolji. Biće vam korisni kada je hladno, jer možete ceo torzo da prekrijete, a nosićete ih kao ogrtač i uz farmerke, čizme, kožnu jaknu ili kaput. Samo je važno da dezen šala dobro "upakujete" s ostatkom garderobe.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17