• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2022

11:53

ŠOK PREOKRET! Alek Boldvin podneo TUŽBU povodom UBISTVA snimateljke - tužio 4 člana filmske EKIPE

APfoto

Zanimljivosti

ŠOK PREOKRET! Alek Boldvin podneo TUŽBU povodom UBISTVA snimateljke - tužio 4 člana filmske EKIPE

Podeli vest

Američki glumac Alek Boldvin podneo je tužbu protiv osobe zadužene za oružje i još tri člana filmske ekipe zbog toga što je pištolj koji je Boldvin koristio tokom probnog snimanja vestern filma "Rust" ubio snimateljku Halinu Hačins

Boldvin je podneo tužbu protiv Hane Gutijerez-Rid, koja je bila zadužena za oružje, prvog pomoćnika režisera Dejva Holsa, dobavljača rekvizita Seta Kenija i majstora rekvizita Sare Zakri, preneo je Rojtres.

Boldvin je tužbu podneo Višem sudu okruga Los Anđelesa, kao odgovor na prethodnu tužbu u kojoj je drugi član ekipe imenovao Boldvina i druge kao optužene.

To je jedna od mnogih parnica nastalih povodom tragedije koja se dogodila 21. oktobra 2021. godine koje su takođe pod krivičnom istragom i koje bi mogle da dovedu do podizanja optužnice u državi Novi Meksiko.

Foto: APfoto

Alek Boldvin



Boldvin je, u jednom televizijskom intervjuu, rekao da nije povukao obarač revolvera prilikom probe na snimanju i da je on opalio nakon što ga je aktivirao.

Forenzički test tog revolvera, koji je izvršio FBI, pokazao je da je funkcionisao normalno i da ne bi opalio bez povlačenja okidača, podseća britanska agencija.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija