• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

14:00

DEMI MUR PONOVO ŠOKIRALA: Trojka sa MUŽEM mi je bila GREŠKA! A ono što joj je tražio da uradi ZAPREPASTILO je SVE

Zanimljivosti

DEMI MUR PONOVO ŠOKIRALA: Trojka sa MUŽEM mi je bila GREŠKA! A ono što joj je tražio da uradi ZAPREPASTILO je SVE

Podeli vest

Holivudska glumica Demi Mur podigla je veliku prašinu u javnosti kada je pre nekoliko godina objavila biografiju "Inside out" u kojoj je do detalja opisala kako je izgledao njen brak sa glumcem Eštonom Kučerom

Ona smatra da je napravila grašku kada je pristala na trojku sa holivudskim glumcem Eštonom Kučerom, koji je 16 godina mlađi od nje i sa kojim je izvesno vreme bila u braku.

- Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška - rekla je glumica koja tvrdi da je miljenik žena manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

Otkrila je i da je tražio da urinira po njemu:

- Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa.

Foto: APfoto

Demi sa Eštonom nekada

Tražio joj trojku, a onda je varao

Demi Mur tvrdi da je tada radila sve što bi njen muž od nje zatražio, ali ju je ipak varao. Trojke na koje je ona pristala bile su svojevrsna prekratnica u njihovom braku.

Život Demi Mur svakako je bio turbulentan, a glumica je priznala da je sa 15. godina bila silovana, kao i da je imala problematičan odnos sa majkom. Udala se prvi put 1979. godine za muzičara Fredija Mura, nakon čega je sreću potražila pored Brusa Vilisa i na kraju Eštona Kučera.

Žene ga opsedale

Ona se osvrnula na svoj odnos s Kučerom, Demi je iskreno ispričala da uopšte nije imala žensko društvo tokom osmogodišnjeg braka s njim, odnosno, da je bilo jako teško da uspostavi konekciju s njima.

"Devojke njegovih godina samo su mu prilazile, a ja sam morala da se borim za njegovu pažnju".

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija