• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.11.2022

16:34

NAKON 7 GODINA VEZE MORAM DA STAVLJAM KONDOM! Dečko je pitao da li je njegova situacija normalna, a OVAKVE odgovore NIJE očekivao!

Zanimljivosti

NAKON 7 GODINA VEZE MORAM DA STAVLJAM KONDOM! Dečko je pitao da li je njegova situacija normalna, a OVAKVE odgovore NIJE očekivao!

Podeli vest

Dečko koji je već 7 godina u vezi sa devojkom, pitao je na jednom sajtu da li je normalno da i dalje koriste kondom

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, muškarac je podelio svoju dilemu vezanu za korišćenje kondoma sa devojkom, sa kojom je već dugi niz godina u vezi:

- Da li je normalno da nakon 7 godina veze moram još stavljati kondom? Ne pije kontracepciju radi alergije. Ima produžene menstrualne cikluse - napisao je ovaj dečko, a onda su usledili i komentari:

- Ko sve danas upraznjava se*sualne odnose majko mila, koji primitivizam. Pitaš da li je normalno? Dala bih ja tebi da piješ pilule za kontracepciju i ugrozavaš svoje zdravlje i hormone, raspoloženje i sve da pretumbaš. Naravno da treba uvek da koristiš zaštitu, sem ako nećeš da ostane trudna i nećete decu. Pri svakom odnosu koristi kondom, to ti kažem kao lekar. Neverovatno je da toliko ima sebičnih muškaraca, kojih nije briga za zdravlje svog partnera, a 7 godina su u vezi. Šta sve žene trpe.

- Normalno je da koristiš kondom, do momenta dok ne poželite decu. Čitaj dobro, poželite, ne dok ih ti ne poželiš.

Foto: Shutterstock

ljubav

- Pa eto, mogao si u 7 godina već sto puta otići na vazektomiju, pa nisi. Prema tome - da, moraš.

- Radije ne bih više u životu imala se*s, nego pila tablete. Svaka cura koju znam, a da ih je pila, imala je posle ozbiljne nuspojave. Zašto bi mi žene ugrožavale svoje zdravlje, radi vašeg zadovoljstva.

- Ova ispovest je čisti odraz muškaraca i toga kako gledaju i koliko ne poštuju žene (čast izuzecima, kojih je jako malo). Mene bi bilo sramota da sam muško, pitati ženu da pije tablete i još uz to, ne daj bože, ljutiti se ako neće. Vi niste svesni koliko posledica takve tablete donose i kako je ženama to teško. Vama staviti kondom je najlakša stvar, a opet vam teško. Ako ste alergični, imaju da se kupe i posebne, ali onda niste bezobrazni prema nama, to je vaš problem.

Šta vi mislite o tome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija