• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

09:00

PRENOĆIŠTE U ORMARU SA 10.000 PARI PATIKA!  Američki reper Di-džej Kaled u biznisu sa poznatim turističkim servisom (FOTO/VIDEO)

Printscreen You Tube Complex

Zanimljivosti

PRENOĆIŠTE U ORMARU SA 10.000 PARI PATIKA! Američki reper Di-džej Kaled u biznisu sa poznatim turističkim servisom (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Američki reper i muzički producent Di-džej Kaled (47) u saradnji sa svetskim turističkim servisom "Airbnb" ponudio je gostima da provedu dve noći u njegovom luksuzno opremljenom ormaru za patike!

Poznat kao veliki kolekcionar sportske obuće poslednjih 30 godina, Kaled je napravio i posebno mesto za oko 10.000 pari u svojoj raskošnoj vili u Majamiju, a tu je čak smestio i veliki krevet.

- Kaled planira da taj ormar pretvori u kraljevstvo! Zaljubljenici u patike godinama su mogli da gledaju njegovu kolekciju na snimcima, a sada im se pruža prilika da za samo 11 dolara to vide izbliza - piše "Independent".

 

 

Ovaj iznos nije slučajan, a reč je, kako je objasnio domaćin, o simbolici - ima 11 objavljenih studijskih albuma, a i to je broj obuće koju nosi.

Iz "Airbnb-a" kažu da će dva gosta moći da posete Kaledovo carstvo patika već ovog vikenda, a sem odmora u reperovom krevetu, u cenu su uključeni: njegova lična poruka dobrodošlice, korišćenje dnevnog boravka, kupanje u bazenu, večera u domaćinovom restoranu, organizovana privatna kupovina u prodavnici patika "305 Kicks" u Majamiju, ali i ekskluzivni par "We The Best Air Jordan 5s" iz linije koju je sam dizajnirao.

 

 

- Patike su suštinski deo hip-hop kulture i njihovo sakupljanje je umetnost - baš kao i stvaranje muzike. Unosimo istu strast i energiju u igru cipela kao i u studio. Zato smo uzbuđeni što možemo da podelimo carstvo patika sa fanovima i da im damo priliku da hodaju u našim cipelama, ali doslovno - poručio je reper.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija