• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

03.12.2022

19:49

TO JE BILO KAO ZAVISNOST! Džesika Simpson priznala sve o EMOCIONALNOJ AFERI sa kolegom!

Zanimljivosti

TO JE BILO KAO ZAVISNOST! Džesika Simpson priznala sve o EMOCIONALNOJ AFERI sa kolegom!

Podeli vest

Pevačica i glumica Džesika Simpson, otkrila je u svojoj knjizi da je imala emocionalnu prevaru sa kolegom Džonijem Noksvilom

Kada je Džesika Simpson naslovila svoje memoare iz 2020. "Otvorena knjiga", to je mislila. U njemu pevačica piše o svojim odnosima sa nekoliko poznatih muškaraca, uključujući svog bivšeg muža Nika Lejčija i bivšeg dečka Džona Majera, o svom iskustvu sa alkoholizmom i putu ka trezvenosti, kao i o njenoj borbi sa izgledom.

Simpsonova čak otkriva detalje onoga što ona naziva "emocionalnom prevarom" sa jednom od njenih kolega iz filma "Vojvode Hazara" iz 2005. 

Simpsonova je bio u braku sa Lejčija tri godine.

Džesika se 2002. udala za pop zvezdu Lejčija. Ubrzo su njih dvoje imali sopstveni MTV rijaliti šou o njihovoj vezi: Mladenci: Nik i Džesika. Ali, njihov brak se brzo raspao, a ona je krajem 2005. podnela zahtev za razvod.

U knjizi, Simpsonova tvrdi da je on pokušao da je nagovori da ostane u braku, čak i nakon što je predala papire.

- Nisam mu se sviđala, tako da nisam razumela šta je to pokušavao da spase - navodi Džesika. Kaže da mu je rekla:

- Ljubav nije dovoljna. Da je ljubav dovoljna, ostala bih zauvek, ali nije dovoljno. Moramo da se sviđamo jedno drugom.

Foto: Reuters

Džesika Simpson

Duboko se povezala sa kolegom.

Krajem 2004. Džesika je počela da snima film "Vojvode Hazarda" i uspostavila vezu sa kolegom Džonijem Noksvilom. U to vreme, bio je oženjen sa Melani Klap.

Simpsonova je rekla da je razvila osećanja prema Noksvilu, jer ju je on podržavao i zato što je mogla da bude svoja pored njega. Nije tako osećala prema Lejčiju.

- Mogla sam da podelim svoje najdublje autentične misli sa njim, a on nije prevrnuo očima na to - piše ona u "Otvorenoj knjizi" i dodaje:

- Zapravo mu se dopalo što sam pametna i prihvatio je moje ranjivosti. Verovao je u mene i učinio da osećam da mogu sve.

Njihov odnos nikada nije postao fizički.

Simpsonova objašnjava u svojoj knjizi da je, kada je u pitanju Noksvil, "osetila silu koja ih spaja". - - Pitala sam se zašto sam otvorena za ovo. Već sam živela u nepoverljivoj situaciji sa Nikom, a sada sam se plašila da ne mogu da verujem sebi.

Ali, kaže ona, veza je bila čisto emotivna.

- Prvo, oboje smo bili u braku, tako da ovo neće biti fizički. Ali meni je emocionalna afera bila gora od fizičke. Smešno je, znam, jer sam stavila toliki naglasak na intimne odnose, tako što ga nisam imala pre braka. Nakon što sam stvarno imao se*s, shvatila sam da je emotivni deo ono što je bilo važno. Džoni i ja smo to imali, što je mom braku izgledalo mnogo više kao izdaja, nego što je sam se*s.

Foto: APfoto

Džesika Simpson

Čak su pisali i pisma jedno drugom.

Simpsonova i Noksvil su ostali u kontaktu putem pisama nakon što je snimanje filma bilo završeno.
Ona piše u svojoj knjizi da su bili kao "zatvorski prijatelji, koji se dopisuju", a koje su držali odvojeno.

- Pisali smo ova ljubavna pisma, često i noću, pored Nika, koji je spavao u krevetu pored mene. Razgovarali smo o muzici, a ja bih slušala pesme Džonija Keša, koje je predložio samo da bih se osećala kao da smo još uvek zajedno.

Na kraju je shvatila da treba da prestane da komunicira s njim.

- Počela sam da shvatam da je kontakt sa njim zavisnost i davala bih one velike izjave, da je svaki put poslednji put. Bila sam zahvalan što je proširio moj pogled na svet i naterao me da cenim toliko mnogo stvari o kulturi, ali sam morala da odem. Ovo nije bila igra.

Svi su prešli na nove veze.

Simpsonova i Noksvil nikada nisu izlazili. Udala se za svog sadašnjeg muža, bivšeg fudbalera Erika Džonsona, 2014. Noksvil i Klap su se razveli 2009, a on se oženio Naomi Nelson 2010, od koje je podneo zahtev za razvod ranije ove godine. Što se Lejčeja tiče, oženio se TV voditeljkom Vanesom Lejči 2011. godine, prenosi BestLife.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija