• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

14:53

MEGAN MARKL PRVI PUT POSLE TRI GODINE POKAZALA SINA ARČIJA! Sve više liči na MAMU!

APfoto

Zanimljivosti

MEGAN MARKL PRVI PUT POSLE TRI GODINE POKAZALA SINA ARČIJA! Sve više liči na MAMU!

Podeli vest

Sina Arčija od Megan Markl i princa Harija nismo dugo videli, ali sada je osvanula njegova najnovija fotografija na kojoj se vidi koliko se promenio

Megan Markl i princ Hari su dali sve od sebe da zaštite slike dece Arčija i Lilibet. Njihov glavni cilj je da zaštite svoju privatnost i privatnost dece dok rastu.

Foto: REUTERS/Alexi Lubomirski

Megan i Hari

Megan Markl je neočekivano pokazala svog najstarijeg sina Arčija. Učinila je to putem onlajn poziva dok je razgovarala sa izvršnom direktorkom Full Circle Strategies, ​​Džotakom Idi, kao i stručnjakom za političku strategiju Donom Brazili. Nije dugo trebalo da na društvenim mrežama krenu komentari koliko se Arči promenio, a mnogi su zaključili kako sada puno više liči na mamu.

 

 

Dok princ Vilijam i princeza Kejt posećuju Sjedinjene Američke Države, Arči se neplanirano pojavio i potpuno je ukrao svetla reflektora svom ujaku. Obe kraljevske porodice trenutno su u poseti gradu Bostonu, gde su prisustvovale utakmici Seltiksa i ceremoniji dodele nagrade Earthshot Prize. Mnogi komentarišu kako je Megan to ponovno jako dobro tempirala kako bi im uzela deo medijskog kolača.

 

 

 Otkako su postali par, Megan i Hari su naišli na protivljenje štampe, pa čak i članova kraljevske porodice. Markl je čak javno optužila članove kraljevske porodice za rasističko ponašanje prema njima koje je uključivalo ispitivanje moguće boje kože mladog Arčija pre nego što se rodio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija