• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

19:00

NAJSKUPLJE ULICE NA SVETU! 21.076 evra po kvadratu košta iznajmljivanje prostora u Petoj aveniji

Pixabay

Zanimljivosti

NAJSKUPLJE ULICE NA SVETU! 21.076 evra po kvadratu košta iznajmljivanje prostora u Petoj aveniji

Podeli vest

Njujorška Peta avenija "najskuplja" je i najluksuznija ulica na svetu, a u Evropi ovu titulu nosi milanska ulica Monte Napoleone. Listu najskupljih ulica svake godine sastavlja američka agencija "Kušman i Vejkfild" iz 92 grada širom sveta samo na osnovu jednog kriterijuma - cene iznajmljivanja prostora po kvadratu!

U prestižnoj Petoj aveniji rentiranje košta 21.076 evra po metru kvadratnom, a u Milanu 14.547 evra, koliko poznati brendovi plaćaju iznajmljivanje lokala po kvadratu.

Monte Napoleone, koja se nalazi u centru Milana, godinama je u top 10 najluksuznijih ulica, a ovo je prvi put da je na samom vrhu po skupoći, i to ispred londonske ulice Nju Bond i Avenije Šanzelize u Parizu.

Foto: Pixabay

Peta avetnija

- Očito je Milano ponovo procvetao posle pandemije. Primetan je veći broj turista, a i veće interesovanje poznatih luksuznih firmi da ulože u otvaranje novih prodavnica u toj ulici, obrazložili su u agenciji "Kušman i Vejkfild".

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PEDIKIR POMOĆU PRIRODNIH PREPARATA! Limun za mekše pete
Ljubav

PEDIKIR POMOĆU PRIRODNIH PREPARATA! Limun za mekše pete

Kad dođe vreme da skoro svakog dana nosimo čizme, većina misli samo da im bude toplo i ne pomišlja na pedikir. Tačno je da im u čarapama i zatvorenoj obući niko ne vidi stopala, ali na proleće je teško ispraviti ove greške jednim tretmanom

06.12.2022

21:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija