• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2022

12:59

IZABERITE KARTU KOJA VAM SE DOPADA! Otkrićete šta VAS OČEKUJE na svakom polju! (FOTO)

Pixabay

Zanimljivosti

IZABERITE KARTU KOJA VAM SE DOPADA! Otkrićete šta VAS OČEKUJE na svakom polju! (FOTO)

Podeli vest

Kada ne znamo šta nas očekuje, univerzum je tu da nam pomogne. Pozivamo vas da u ovom trenutku izaberete jednu kartu i otkrijete šta je to što svemir želi da vam poruči

Foto: Privatna arhiva

Karte

Ako ste izabrali kartu broj 12

Značenje: Karta govori o mogućnosti rešenja i razrešenja nastale situacije kroz akciju. Potrebno je doći do sopstvene mudrosti, slušati intuiciju. Nove šanse dolaze i treba ih iskoristiti bez oklevanja i dvoumljenja, jer se neće ponoviti, a prolaze brzo. Mora se napraviti sinteza koja će dati celovitu ličnost sposobnu da kroz akciju donese najbolja rešenja. Karta govori da je pravi trenutak za napredovanje na mnogim poljima, trenutak za velika dela, prosvetljenje. Kroz ljubav, ova karta savetuje strpljenje i mudro sagledavanje i spoznaju kako delovati na spoljašnjem nivou.

Ljubav: Potrebno je izraziti svoja htenja i potrebe. Biti autonomna ličnost i zahtevati dobar odnos. Biti mudar i kroz pravu akciju naći najbolje rešenje.

Posao: Nove šanse su pred nama, mogućnost napredovanja. Slušati intuiciju. Imati veru u svoje sposobnosti i mogućnosti. Ne oklevati.

Zdravlje: leđa, oći, neadekvatna ishrana, arterijska cirkulacija.

Ako ste izabrali kartu broj 19

Značenje: Karta govori o raskidu sa prošlošću, preuzimanjem rizika i odgovornosti za predstojeću promenu. Očekivati neočekivano. Razbiti samoobmanu, ući u borbu sa puno hrabrosti, preispitati sebe. Ova karta govori i o promašajima i počecima iznova na novim osnovama. Usamljenost, bespomoćnost, kraj lođe veze, nov početak nakon kraha, novo radno mesto, ali i lažne nade.

Ljubav: Osećaj usamljenosti i napuštenosti. Prisutno razočaranje blokira promenu koja bi mogla doći i pomoći u prevazilaženju teškoća. Ova karta nosi poruku da posle kiše dolazi sunce.

Posao: Loš period. Dogodiće se korenite promene u shvatanjima i egzistenciji. Preuzeti rizik tih dolazećih promena. Prikupiti snagu za bolji početak.

Zdravlje: psihomatska oboljenja, hipertenzija, aritmije.

Ako ste izabrali kartu broj 18

Značenje: Ova karta govori o prijateljstvu, porodici, pomoći prijatelja, davanju podrške nekome bližnjem. Govori i o početku poslovnih angažovanja, dobrom periodu u životu, pravim poslovima koji se završavaju uprkos usporenju povoljno. Označava i snagu da se mnoge prepreke prevaziđu i okrenu u sopstvenu korist. Simbolizuje i očuvanje sopstvenosti i isceljenje uz pomoć prijatelja.

Ljubav: Mogućnost da se preko prijatelja ostvari novo poznanstvo i da se kroz druženje uđe u novu emotivnu vezu. Ako je veza u toku, razumevanje i veoma dobar odnos. Lep period u životu koji donosi zadovoljstvo.

Posao: Nova poslovna angažovanja. Prevazilaženje prepreka. Ako ste drugima davali podršku, sada je na vas red da uberete plodove svojih postupaka.

Zdravlje: Imunitet, stopala, kičma, bešika - obratiti pažnju.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59