• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2022

22:55

DO 28. GODINE RODILA 9-ORO DECE! Svi kažu da izgleda kao da im je SESTRA, a ne mama! (VIDEO)

TikTok/ mzkora

Zanimljivosti

DO 28. GODINE RODILA 9-ORO DECE! Svi kažu da izgleda kao da im je SESTRA, a ne mama! (VIDEO)

Podeli vest

Kora Djuk ima 38 godina i čak devetoro dece, a kako je objasnila, prvo dete je dobila sa samo 17 godina

@mzkora 9 kids at 28 Years Old is ?! #fyp #momof9 #largefamily #fypシ #parents #fambam #healthiswealth ♬ Shake (Feat. Pitbull) - Ying Yang Twins

Žena po imenu Kora Djuk ima 38 godina, a na svom TikTok nalogu objavljuje snimke sa svojim suprugom i njihovih devetoro dece

Kora je objasnila da je skoro svake godine od svoje sedamnaeste bila trudna. Ispričala je da je prvog sina dobila 2001. godine kada je imala 17 godina, sa 19 godina je dobila prvu ćerku, a sa 20 drugog sina.

Kada je imala 21 godinu, dobila je trećeg sina, a sledeće godine četvrtog. Kada je imala 24, ponovo je dobila ćerku, sa 25 godina opet sina, sa 26 godina još jednu ćerku i na kraju je sa 28 godina rodila još jednog dečaka.

Društvene mreže ne bi bile to što jesu, da Kora ne dobija kako pozitivne, tako i negativne reakcije.

@mzkora They will always be my baby even when they are old and grey! #fyp #momof9 #largefamily #fypシ #parents @gqgemini ♬ Always Be My Baby Cover by Brent Morgan - Brent Morgan

Pojedini korisnici tvrde da se udala samo zbog novca, ali se ona na to ne osvrće, već uživa u svojoj višečlanoj porodici.

Na svu sreću, ima i onih ljudi koji joj aplaudiraju, ne samo zbog toliko dece, već i za njen odličan izgled:

- Svi su predivni, a tebi mama svaka čast! Blagosloveni ste - napisala je jedna žena.

- Ti si superžena! Imam toliko poštovanja prema tebi. Izgledaš kao da si sestra svoje dece, to je zaista za divljenje - dodao je je jedan muškarac.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija