• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sun

11.12.2022

22:00

Dokumentarac ili LOŠA SAPUNICA? Hari i Megan bi mogli da ostanu BEZ TITULA! Kraljevska porodica UZVARAĆA UDARAC!

Reuters

Zanimljivosti

Dokumentarac ili LOŠA SAPUNICA? Hari i Megan bi mogli da ostanu BEZ TITULA! Kraljevska porodica UZVARAĆA UDARAC!

Podeli vest

Bivši članovi kraljevske porodice Hari i Megan su očigledno razbesneli britansku kraljevsku porodicu sa novim dokumentarcem koji objašnjava ša se sve dešavalo "iza kulisa"...

Kraljevska porodica ostala je zatečena i u "stanju tuge" je nakon što su Princ Hari i njegova supruga Megan Markl pokrenuli lavinu napada u novoj Netfliksovoj seriji. Par je kraljicu ismevao, a Britaniju i kraljevsku porodicu prozvali su rasistima, tvrdi magazin "The Sun", ali monarhija veruje da najgore tek predstoji.

Princ Vilijam se oseća "izdanim" jer je njegov brat dopustio da se objave optužbe usmerene na njega i njegovu suprugu Kejt Midlton. Ali, Hari se nije tu zaustavio. Izvređao je oca, kralja Čarlsa III i obelodanio je da ga je "doslovno odgojila grupa prijatelja u Africi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Hari je takođe govorio o vremenu kada je nosio nacističku uniformu na zabavi te je tako osvanuo na naslovnici magazina "The Sun" 2005. godine.

Član Parlamenta Ujedinjenog kraljevstva, torijevac Bob Sili (56) predložio je da se izglasa zakon prema kome bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izgubili svoje kraljevske titule.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Nacrt zakona trebalo bi da bude pripremljen do kraja godine. Siliju nije jasno zašto je Hari nastavio da koristi svoju titulu dok je "u isto vreme uništavao instituciju monarhije i svoju porodicu".

Osim što uništava svoju porodicu i unovčava svoju bedu, on takođe napada neke važne institucije u ovoj zemlji, istkao je Seli.

Dok je Ministar zapošljavanja Gaj Operman uveren da su Hari i Megan "potpuno nebitni" za napredak Ujedinjenog Kraljevstva, ali i cele kraljevske porodice. "Mislim da su oni očigledno veoma problematičan par, mislim da svako ko ih pogleda može reći koliko je stanje stvari tužno. Tako da se slažem da su potpuno nebitni za ovu zemlju i napredak ove zemlje i kraljevske porodice", istakao je Operman.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Trodelni Netfliks dokumentarac je emocionalni tobogan, a ekspert za govor tela Džudi Džejms rekla je da više liči na lošu romantičnu komediju nego na kraljevsku priču. Džudi kaže da se Hari i Megan ponašaju kao da su preživeli katastrofu, a ne kao bivši članovi monarhije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17