• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2022

23:00

ŽELITE DA PRIVUČETE NOVAC U KUĆU? Evo šta kaže FENG ŠUI!

Freepick

Zanimljivosti

ŽELITE DA PRIVUČETE NOVAC U KUĆU? Evo šta kaže FENG ŠUI!

Podeli vest

Feng šui se bavi pitanjem novca, a postoje određeni principi uz kojih ga možete privuči u vašu kuću

Jednom kada znate gde se nalazi vaše Feng Šui područje novca, vreme je da stvorite dobru energiju u njemu. 

Foto: Pixabay

Kasica

Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili kancelarija su u stanju da privuku i zadrže energiju bogatstva i novca. Ovo će se definitivno odraziti u vašem životu, zato se potrudite da primenjujete savete koji slede.

1. Feng šui vaza za bogatstvo je u osnovi magnet za novac. Kaže se da privlači i jača protok energije bogatstva u vašem domu. Vaze za bogatstvo se tradicionalno prave u tibetanskim budističkim hramovima, iako postoji mnogo mesta gde sada možete dobiti pronaći jednu takvu; samo, budite sigurni da ste idealno odabrali orijentalni izgled.

Dakle, za sada zaboravite na kasicu-prasicu. Ovakva vaza se, međutim, ne puni samo paricama, već svim značajnim stvarima koje pozivaju na prosperitet. Takođe, trebalo bi da vam ne stoji u vidokrugu, kineska vaza.

2. Voda, posebno akvarijumi, povoljna su opcija za investiranje u Feng šuiju. Za njih se kaže da donose harmoničnu kombinaciju faktora koji privlače bogatstvo. Osim što su lepi, kada se o njima pravilno brinete, trebalo bi da pojačavaju energiju u bilo kom prostoru i stoga privlače više izobilja i bogatstva.

3. Svaka pokvarena stvar u kući je energetski “vampir”. Isisaće dobru energiju iz vašeg doma. Dakle, ako želite da stvorite dobru pozitivnu energiju u svom životnom prostoru, obavezno počnite tako što ćete skenirati svoj dom u potrazi za pokvarenim stvarima i pobrinuti se za njih tako što ćete ih zameniti ili popraviti. Sve što je u vezi sa vodovodom, posebno, treba održavati u dobrom stanju. U suprotnom, možete doživeti “finansijsku blokadu”.

4. Kreirajte dobro radno mesto: vaš radni sto, bilo kod kuće ili u kancelariji, nikada ne bi trebalo da bude okrenut prema zidu jer to stvara neku vrstu bloka koji ograničava kreativni tok i mogućnosti. Ako je to slučaj, preuredite svoj sto tako da bude okrenut prema otvorenom prostoru ili prozoru sa pogledom.

Foto: Freepick

Radni sto

5. Biljke su osetljive na vibracije i stoga ukazuju na energiju koja teče u vašem domu. Kada su bujne i cvetaju, to je dobar znak da je energija u vašem domu živa i u izobilju. Ali ako vaše biljke poprimaju braonkastu boju, opadaju cvetovi ili, generalno, venu – to je znak da je energija u vašem domu niska i stagnirajuća. Držite biljke u blizini i pobrinite se da se o njima dobro brinete. Podsećamo, jedna biljka je posebno dobra za privlačenje novca u život i dom.

6. Napravite prohodnim deo oko ulaznih vrata, koja su prvi pristup vašem domu. Želite da budete sigurni da su na dobrom i svetlom mestu. Ideja je da novac “bez napora” teče i ulazi na vaša ulazna vrata; stoga želite da put koji vodi do njih odblokiran. Uverite se da je prostor prijatan, da vrata rade kako treba i da se ne zaglavljuju. Možete ih čak ukrasiti biljkama ili vencima.

7. Za dobru energiju u domu, nabavite i fontanu. Prema kineskoj veštini, ona pomaže privlačenju prosperiteta u vaš život, jer su fontane glavni simbol bogatstva u Feng šuiju. Preporučljivo je postaviti ih ispred doma, u pravcu jugozapada ili istoka. Uverite se da voda teče i stavite 27 novčića u nju da biste aktivirali energiju vode, uz pomoć metalnog elementa novčića.

8. Nikada ne kupujte/ne koristite polovne, odnosno “second hand” novčanike. Veruje se da bi na vas i vaš život mogla uticati energija prethodnog vlasnika predmeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija