• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

12:43

OVO JE ŽENA SA NAJVEĆIM GRUDIMA U EVROPI! Uništila je prirodnu LEPOTU da bi izgledala ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)

freepik.com

Zanimljivosti

OVO JE ŽENA SA NAJVEĆIM GRUDIMA U EVROPI! Uništila je prirodnu LEPOTU da bi izgledala ZASTRAŠUJUĆE! (FOTO)

Podeli vest

Martina Big je žena sa najvećim grudima u Evropi, silnim operacijama promenila je lični opis i predstavlja se kao crnkinja

Martina Big osim što ima najveće grudi koje ste videli, rešila je da se podvrgne silnim operacijama kako bi promenila boju kože i postala crnkinja.

 

 

- Moje novo afričko ime je Malaika Kubva - napisala je ona na svom sajtu i svima stavila do znanja da je sada crnkinja.

Menadžer joj je ujedno i dečko, zove se Majkl i sa njim je od njene 17 godine. Uz njegovu podršku poželela je da odradi liposukciju prebacivši mast iz struka u kolena. Međutim, ni tu nije bio kraj, njena nedavna želja je da uveća svoju zadnjicu da bi dobila obline kako prava Afroamerikanka.

Nekada je imala plavu kosu i prirodno svetli ten. Danas je crnka sa tamnim tenom. Za sebe kaže da ima najveće grudi u Evropi, a ceo izgled je promenila sa ciljem da izgleda kao Afroamerikanka.

 

 

- Fotografija sa leve strane je snimljena pre 10 godina, pre nego što sam imala prvu plastičnu operaciju. U međuvremenu sam se promenila od glave do pete, dok se jedna od najvećih promena svakako desila mojim grudima - ostavila je komentar ispod slike.

Iako su je brojne operacije izložile velikom zdravstvenom riziku, ona za to nije marila.

MARININU FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Njene ogromne implante u grudima lekar naduvava pomoću fiziološkog rastvora preko ventila skrivenog ispod njenog pazuha, pa zbog toga manekenka ne može da veže pojas u automobilu i mora da koristi produžni pojas da bi prešao preko njenih ogromnih grudi.

Pre spavanja, Martina nema drugog izbora osim da spava na leđima ili da koristi mnogo jastuka da podupre svoje telo ako leži napred. Takođe mora 'redovno da trenira leđa' kako ne bi imala bolove.

 

 

Indetifikuje se kao afrička crnka i želja joj je da pruži pomoć crnim ženama i da ih svojom transformacijom osnaži. Da bi postigla izrazito taman ten, Martina se podvrgla ubrizgavanju radikalnih injekcija za sunčanje, koje su dramatično promenile boju njene kože.

- Ja sam crnkinja. To je moja rasa. Jedva čekam da odem u Afriku jer sam čula da je tamo hrana preukusna. Bolje je biti crn, unutrašnji osećaj koji imate je jednostavno bolji- izjavila je Marina na televiziji.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Oštre kritike sa svih strana na račun bivšeg NATO generala: Za Ponoša ništa što rade protivnici Srbije nije opasnost za bezbednost naše otadžbine i naroda
Politika

Oštre kritike sa svih strana na račun bivšeg NATO generala: Za Ponoša ništa što rade protivnici Srbije nije opasnost za bezbednost naše otadžbine i naroda

Omiljeni NATO general Zdravko Ponoš tokom gostovanja na tajkusnkim medijima podržao je Aljbina Kurtija i to što je dronovima špijunirao vojsku Srbije?! Ponoš je Kurtijevo špijuniranje dronovima vojsku Srbije nazvao "nekim izviđačkim aktivnostima u okruženju", a takođe je premijera lažne države i pravdao rečima da nije te dronove nabavio da ih drži u magacinu?!

06.07.2024

08:19

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nemačka od 1. jula uvela drastičnu promenu, građani upozoreni!
Oprez!

Nemačka od 1. jula uvela drastičnu promenu, građani upozoreni!

U Nemačkoj je od 1. jula počela naplata putarine kamionima! Sva vozila nosivosti 3,5 tone i više moraće da plaćaju koriščenje državnih puteva, od magistrala do auoputeva, što predstavlja neprijatno iznenađenje za firme i privatna lica, pošto su autoputevi u ovoz zemlji uvek bili besplatni.

06.07.2024

08:14

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija