• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

22.12.2022

21:51

EVO KAKO SU BRUS VILIS i njegova bivša i sadašnja žena postali tako BLISKI i odlučili da ZAJEDNO odgajaju decu!

printscreen instagram demimoore

Zanimljivosti

EVO KAKO SU BRUS VILIS i njegova bivša i sadašnja žena postali tako BLISKI i odlučili da ZAJEDNO odgajaju decu!

Podeli vest

Brus Vilis i njegova bivša žena Demi Mur su napravili dogovor da ostanu prijatelji zarad njihove dece

Besprekorno povezanu porodicu Brusa Vilisa mnogi definitivno smatraju neverovatnim podvigom.

Vilis je trenutno oženjen Emom Heming i zajedno imaju dve ćerke, Mejbl (10) i Evelin (8).

Prethodno je glumac bio u braku sa glumicom Demi Mur više od decenije, a bivši par je tokom braka dobio tri ćerke, Rumer (34), Skaut (31) i Talulu (28).

Iako Vilis više nije u braku sa Demi, glumica i dalje održava blisku vezu sa svojim bivšim mužem i njegovom ženom, kao i svom njihovom decom, koja provode kvalitetno vreme zajedno.

Brus Vilis i Demi Mur odlučili su da ostanu prijatelji radi svoje dece.

Kada su Vilis i Mur objavili da se razvode u junu 1998., odluku da ostanu u prijateljskim odnosima bilo je teško doneti.

Međutim, bivši par je znao da žele da ostanu prijateljski jedno s drugim, zbog svoje tri ćerke.

U Murinim memoarima "Inside Out" iz 2019. godine, glumica je otkrila da "u početku nije bilo lako", navodi "Entertainment Tonight".

Foto: AP/Photo

Brus Vilis

- Uspeli smo da pomerimo srce naše veze, srce onoga što je stvorilo našu porodicu, u nešto novo što je devojčicama dalo okruženje pune ljubavi i podrške sa oba roditelja - otkrila je ona.

Kada se Demi Mur udala za Eštona Kučera 2005. godine, Vilis ga je dočekao raširenih ruku, a trojac se često slikao zajedno sa Vilisovom i Deminom decom.

Zatim, 2009. godine, Vilis se oženio Emom Heming, a Demi je bila prisutna na ceremoniji.

Svi zajedno su uspeli da stvore harmoničnu mešanu porodicu, pri čemu su Mur i Heming-Vilis postali bliski prijatelji u tom procesu.

Vilisova sadašnja i bivša supruga često su se međusobno hvalile i nudile podršku jedna drugoj. One igraju veliku ulogu u međusobnim životima, najviše zahvaljujući svojim ćerkama.

U martu 2021. Mur je odala počast Emi za Međunarodni dan žena, napisavši dirljivu poruku na Instagramu.

- Ja je vidim kao porodicu koju imam čast da zovem prijateljicom. Naša deca su sestre, a ipak ne postoji naziv za ono što je naša porodična povezanost jedna drugoj - napisala je Mur.

Foto: AP/Photo

Ešton Kučer i Demi Mur

- Mi smo majke ujedinjene, sestre vezane, za ovu ludu avanturu života - dodala je Demi.

Dve žene su često javno hvalile i podržavale njihove različite poslovne poduhvate.

Kada je Mur objavila svoje memoare 2019., Ema je o tome govorila oduševljeno na društvenim mrežama, pa čak i prisustvovala predstavljanju knjige sa Vilisom.

Takođe je Ema podržala Demi kada je glumica lansirala svoju liniju kupaćih kostima, sama dizajnirajući neke od komada. 

One su se još više zbližile nakon objave Vilisove dijagnoze afazije u martu 2022.

Glumčevih pet ćerki, Ema i Mur, objavile su zajedničku izjavu o vestima i zahvalile se fanovima na saosećanju, nakon što su otkrili da će Vilis uzeti pauzu od glume, prenosi YourTango.

- Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična celina i želeli smo da uključimo njegove fanove, jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu - napisala je porodica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija