• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.12.2022

23:30

OVAKO TREBA DA IZGLEDATE AKO ŽELITE DA SE UDATE ZA MILIONERA! Vodič iz 1964. godine daje DETALJNO UPUTSTVO!

Zanimljivosti

OVAKO TREBA DA IZGLEDATE AKO ŽELITE DA SE UDATE ZA MILIONERA! Vodič iz 1964. godine daje DETALJNO UPUTSTVO!

Podeli vest

U jednom holivudskom magazinu iz 1964. godine, opisano je da žena treba da koristi umetke za zadnjicu, ima podignute grudi i još nekoliko stavki, ukoliko želi da se bogato uda

Kako bi poboljšale svoj izgled, žene se danas podvrgavaju raznim tretmanima, pa i plastičnim operacijama.

Međutim, kako ranije ovaj vid ulepšavanja nije bio dostupan, postojale su druge metode, koje su navodno davale rezultat.

Ipak, nekim ženama cilj nije bio samo da izgledaju bolje, već da zahvaljujući tome privuku milonere i da se udaju, o čemu svedoči i vodič u "Frederick’s of Hollywood" magazinu iz 1964. godine

 

 

 

"Polica" grudnjak

Ideja iza ovog grudnjaka je da grudi izgledaju podignuto i čvrsto kao da "stoje na polici" što bi trebalo da rasplamsa maštu svakog muškarca koji vas pogleda.

Brus na naduvavanje

Danas postoji tendencija povećavanja grudi kroz razne estetske operacije, ali u vreme o kome pišemo, to nije bila opcija, pa je postojalo drugačije rešenje. U pitanju je "brus na naduvavanje" koji je činio da grudi žene koja ga nosi vizuelno izgledaju veće. Ovo grudnjaci dolazili su u različitim oblicima, pa je bilo onih koji imaju bretele koje savršeno pirjanjaju za telo, obični "push-up" grudnjaci i brusevi za gola leđa.

Sunđeri za zadnjicu

Da bi se žene "udale za milionera", potrebno je da koriste sunđere za uvećanje zadnjice.
"To dodaje oblinama... i to na pravim mestima! Tokom proteklih deset godina, "Frederick"-ovi postavljeni opasači su prirodu činili boljom. Ako vam treba pomoć, nabavite je već danas", piše u vodiču u "Frederick’s of Hollywood" magazinu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija