• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

12:04

ŠOK! DŽULIJA ROBERTS zaradila 14 MILIONA dolara za 5 MINUTA pojavljivanja u FILMU (VIDEO)

Reuters

Zanimljivosti

ŠOK! DŽULIJA ROBERTS zaradila 14 MILIONA dolara za 5 MINUTA pojavljivanja u FILMU (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Džulija Roberts, za koju mnogi govore da ima najlepši osmeh na svetu, zaradila je čak 14 miliona dolara za 5 minuta pojavljivanja u filmu Valentine's Day iz 2010. godine

Roberts se, zajedno s Bredlijem Kuperom, pojavila u jednoj od najupečatljivijih scena u modernoj istoriji romantičnih komedija, a za svoju ulogu zaradila je fascinantnih 2.8 miliona dolara po minutu provedenog na ekranu, odnosno 12 hiljada dolara po izgovorenoj reči.

Slavna glumica dobila je 3 miliona dolara unapred za svoju ulogu kapetanke Kejt Hazeltin, a ostalih 11 zaradila je jer je sa studijem New Line Cinema potpisala ugovor koji joj je omogućio da dobije tri odsto ukupne zarade filma.

Foto: Printscreen You Tube antonia dobrea

Bredli Kuper i Džulija Roberts

Uprkos dobroj zaradi na bioskopskim blagajnama, film nije dobio najbolje kritike. Tako na Rotten Tomatoesu ima 18 odsto pozitivnih ocena kritike i 47 odsto pozitivnih ocena publike.

 - U nizu povezanih priča razni stanovnici Los Anđelesa prolaze ljubavne uspone i padove tokom jednog dana. Kako praznici napreduju, oni doživljavaju prve dejtove, mladenačke zaljubljenosti i veze sa starim ljubavnicama - glasi sinopsis filma, u kojem još glume Džesika Alba, Kati Bejts, Džesika Bil, Bredli Kuper, Džejmi Foks, Dženifer Garner, En Hatavej i Ešton Kučer.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija