• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

12:00

OVO SU NAJMODERNIJA IMENA ZA DEVOJČICE! Imaju SAMO 4 slova i POSEBNA značenja!

Pixabay

Zanimljivosti

OVO SU NAJMODERNIJA IMENA ZA DEVOJČICE! Imaju SAMO 4 slova i POSEBNA značenja!

Podeli vest

Roditelji se trude da deci daju što posebnija imena, koja sa sobom nose lepo značenje i simboliku, a niz je faktora koji utiču na njihovu odluku. Mila, Nika, Sara, Hana su samo neka od ženskih imena koja su danas među najmodernijim

Odabir imena može biti težak poduhvat, a inspiriaciju roditelji često traže u knjigama, filmovima, serijama... Jedno je sasvim sigurno – već nekoliko godina unazad vlada trend kratkih imena, a budući mama i tata često inspiraciju potraže i u drugim kulturima i narodima.

Foto: Pixabay

Devojčica

Ako ste i vi ljubitelji kratkih i slatkih imena, a u porodicu vam stiže devojčica, evo 50 lepih ženskih imena od samo četiri slova:

Anđa
Aida
Bela
Bisa
Dina
Dana
Dunja
Dita
Gala
Gita
Hana
Inga
Iman
Iris
Kaja
Lada
Lara
Lida
Lili
Lena
Lina
Lola
Lora
Luna
Mara

Foto: pixabay

Mila
Mina
Maja
Mona
Naja
Nela
Neda
Nada
Nera
Neva
Nika
Nora
Rosa
Sara
Tala
Tara
Tena
Tesa
Tila
Vida
Vera
Zara
Zoja
Zora
Žara


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A poreklo imena

pre 1 godinu

E, vala i nisu sva srpska. Pored toliko nasih lepih srpskih imena, Gita, Dita ,... Kompleksi su chudo. samo da je strano, a kao kratko.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija