• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

07:17

PRINC HARI OTKRIO GDE JE IMAO INTIMNE ODNOSE SA MEGAN! Klupko se odmotava - ovo niko nije očekivao

Tanjug/AP

Zanimljivosti

PRINC HARI OTKRIO GDE JE IMAO INTIMNE ODNOSE SA MEGAN! Klupko se odmotava - ovo niko nije očekivao

Podeli vest

Memoari princa Harija "Spare" (Rezerva) podigli su veliku prašinu u medijima, a već prvog dana oborili su rekord u prodaji. U knjizi su otkriveni mnogi privatni detalji, a između ostalog vojvoda od Saseka rekao je na kojem mestu je imao intimne odnose sa Megan Markl

Megan i Hari bili su 2016. godine razdvojeni nekoliko nedelja, a susret je upravo zbog te razvdojenosti bio dodatno nabijen seksualnom tenzijom koja je kulminirala u jednom od londonskih hotela. Soho haus je bilo mesto gde su ponovo planule strasti.

- Megan je doletela za London dan uoči godišnjice smrti moje majke, princeze Dajane. Videli smo se istog popodneva. Po prijateljici mi je proručila u kom je hotelu. Dok sam stajao ispred vrata njene sobe bukvalno sam bio bez daha zbog ogromne želje da je vidim. Ona je samo provirila i uvukla me unutra - opisao je u svojoj knjizi vojvoda od Saseksa, a preneo Dejli mejl.

Foto: Reuters

Megan i Hari

Iako je u memoarima Hari bez dlake na jeziku opisao i kada je izgubio nevinost, najviše pažnje izazvao je njegov seksualni život sa Megan.

 

 

 - Hteli smo da na vratima stavimo znak "Ne uznemiravaj", ali mislim da nismo stigli ni to da uradimo. Bili smo isuviše zauzeti. Ona se ušunjala u Soho tako da je niko nije primetio. Pomogla nam je njena prijateljica koja me je uvela kroz sporedni ulaz, tako da sam i ja prošao neprimetno. Niko zapravo nije znao da smo mi tu. Megan je samo dala znak rukom prijateljici i ščepala me - napisao je Hari.

Kraljevska porodica se nije oglašavala po pitanju memoara, a rekli su i da neće.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Kreteni što reklamirate to smeće. Englezi su nam veći neprijatelji od ostalih nacista. Kažite gazdi nek puši kurac nek me tuži konjina. Jesmo li mi kolonija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija