• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

20:00

4 BRAČNA PRAVILA DŽENIFER LOPEZ! Ima dozvolu da gleda TELEFON suprugu u SVAKOM MOMENTU

Reuters

Zanimljivosti

4 BRAČNA PRAVILA DŽENIFER LOPEZ! Ima dozvolu da gleda TELEFON suprugu u SVAKOM MOMENTU

Podeli vest

Dženifer Lopez iza sebe ima nekoliko burnih romansi. Zbog toga je rešila da bude oprezna i uvela je četiri pravila koja njena jača polovina mora da ispoštuje kako bi imali uspešan brak

Poznata zvezda Dženifer Lopez je imala jako uspešnu prošlu godinu, stala je na ludi kamen sa kolegom Benom Aflekom. Dok svi komentarišu njen savršen bračni odnos, u javnosti se pojavio jedan čudan podatak. Saznalo se kako Dženifer ima određena pravila ponašanja za svoje izabranike. Glavni cilj ovih pravila je da spreči muškarce da je prevare ili osramote u javnosti.

Foto: Reuters

1. Nema stjuardesa

Izvori tvrde da je bivši suprug imao aferu sa stjuardesom na privatnom letu, što je na Dženifer ostavilo traga pa je do daljnjeg zabranila da žene rade na njenim privatnim letovima. Zato u avionima ima muške stjuarte koje su zapravo njeni lični asistenti.

- Ona mrzi stjuardese jer je njen bivši muž Mark Entoni imao aferu sa jednom dok su bili u braku - rekao je izvor. 

2. Moraju da budu u formi

Niko ne može da zamisli nesređenog muškarca pored Džej Lo. Pevačica i glumica poznata je po vojničkom stilu života i treninzima, pa je normalno da isto očekuje od svojih partnera. Tako je u jednom trenutku čak i Afleka bacila na strogu dijetu i vežbanje.

Foto: Reuters

3. Pristup mobilnom telefonu 24/7

Džej Lo navodno zahteva od svojih partnera pristup telefonu kada god to poželi. Upravo je tako otkrila da je Rodrigez neveran. Latio diva je u njegovom telefonu videla poruke sa Medison Lekroj, iako se ona kasnije klela da se ništa nije dogodilo.

Mnogi su se zapitali i da li je ovo pravilo primenila i na Afleka koji je ranije imao problem sa pićem, a kako prenose strani mediji, glumac je već neko vreme trezan. On je inače i javno govorio o odlasku na rehabilitaciju i problemu sa pićem koji je imao dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

4. Intimni odnosi 4 puta nedeljno

Kako saznajemo ovo pravilo je ključno za odnos sa njom i veruje se da je ovo čak jedna stavka predbračnog ugovora sa Aflekom. Zahteva intimne odnose minimum 4 puta nedeljno i to je morao Ben da potpiše ukoliko želi da se venčaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija