• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

18:00

GODINAMA SE NAGAĐALO DA JE ON PRAVI OTAC PRINCA HARIJA! Sličnost je neverovatna (foto)

Zanimljivosti

GODINAMA SE NAGAĐALO DA JE ON PRAVI OTAC PRINCA HARIJA! Sličnost je neverovatna (foto)

Podeli vest

Za oficira Džejmsa Hjuita, koji je bio Dijanin ljubavnik, često se pisalo da je otac princa Harija, jer je sličnost između njih dvojice neverovatna

Memoari princa Harija su intrigirali ceo svet, a najnovija saznanja su da mu je otac izrazio sumnje da možda to i nije. 

Memoari princa Harija podigli su veliku prašinu u javnosti. U njima je otkrio sve detalje života u kraljevskoj porodici koji su godinama zanimali javnost, a nikada do sada nisu bili objavljeni. Jedna od glasina o kojoj se godinama nagađa je da mu kralj Čarls, nije biološki otac.

Strani mediji su pisali da su Lejdi Di i Čarls imali ljubavne afere iza sebe u momentu kada je princ začet, što je poslužilo kao odlična podloga za razna šuškanja o činjenici čiji je Hari sin. Celoj priči je doprinela i prinčeva sličnost sa Džejmsom Hjuitom, jednim od Dajaninih ljubavnika.

 

 

Ime Džejmsa Hjuita je javnosti postalo poznato 1991. godine, kada je njegova tadašnja verenica obelodanila da je stavila tačku na njihovu vezu zbog njegove afere s princezom Dajanom.

 

 

Glasine su potekle nakon njihove posete jednoj psihijatrijskoj ustanovi, gde je pacijent tvrdio da je pravi princ Čarls. Tada se kralj neslavno našalio i pokrenuo lavinu sumnji:

- Ko zna jesam li ja uopšte tvoj pravi otac? Možda je tvoj otac zaista u 'Broadmooru' dragi moj sine - rekao je tom prilikom kralj Čarls.

- Tata je voleo da priča priče, a ovo je bila jedna od najboljih u njegovom repertoaru. Uvek bi završio sa naletom filozofiranja... Ko zna da li sam zaista princ od Velsa? Ko zna da li sam ja uopšte tvoj pravi otac? - napisao je Hari u memoarima i naveo sve na razmišljanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lavica

pre 1 godinu

Ima nade da se sazna prava istina ! Neka se prijave za DNK emisiju, dobice besplatni test.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija