• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.01.2023

16:33

SNIMAĆE SE FILM O MAJKLU DŽEKSONU! Još uvek nije poznato ko će igrati kralja popa

Zanimljivosti

SNIMAĆE SE FILM O MAJKLU DŽEKSONU! Još uvek nije poznato ko će igrati kralja popa

Podeli vest

Reditelj Antoan Fjukua snimaće biografski film "Majkl" o svetski čuvenom pop pevaču Majklu Džeksonu (1958-2009), piše filmski časoipis Holivud reporter.

 - Po meni nema umetnika sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem kao Džekson. Gledanje njegovog rada uticalo je da pravim video spotove. Njegova muzika i te slike su deo mog životnog pogleda, a prilika da kažem njegovu priču na platnu, uz njegovu muziku, je neodoljiva -  izjavio je Fjukua.

Reditelj "Dana obuke" (2001) i "Pravednika" (2016) je podsetio da su njegovi prvi radovi bili video spotovi, kao i da i dalje oseća da je spajanja filma i muzike duboki deo onoga što jeste. "Majkla" će proizvesti kuća Lajonsgejt, po scenariju Džona Logana poznatog po "Gladijatoru" i "Avijatoru", a producenti su Grejem King, koji je radio film o pevaču Frediju Merkjuriju "Boemska rapsodija", kao i Džon Branka i Džon Mekejn, koizvršioci Dženksonove zaostavštine.

Nije precizirano ko bi mogao igrati Džeksona, poznatog između ostalog i po izbeljivanju svoje kože.. Ponikavši u muzikalnoj afroameričkoj porodici Džekson je kao dečak stekao slavu u kućnom sastavu Džeksons fajv, a potom se otisnuo na jednu od najuspešnijih samostalnih pevačkih karijera u svetu.

Foto: AP/Photo

Majkl Džekson

Snimio je najprodavaniji album svih vremena "Thriller" (1982), koji je do danas otišao u preko 70 miliona primeraka, zahvaljujući čak sedam singlova među kojima su "Billy Jean" i "Beat It".

Džekson je i kasnije nizao svetske uspehe sa hitovima "Bad", "I Just Can't Stop Loving You", "Black or White" ili "Remember the Time", ali mu je karijera donekle posustala nakon više optužbi za seksualno uznemiravanje dece. iako ga je sud oslobodio krivice. Iznenada je preminuo usled srčanog udara tokom priprema za povratničku turneju 2009. godine.

 - Prema Lajonsgejtu film će se baviti svim delovima Džeksonovog života, ali je nejasno koliko mnogim kontroverzama pokojne muzičke ikone, pošto se snima u saradnji sa njegovom zaostavštinom, koja ga je branila od optužbi sa seksualno zlostavljanje dece -  piše Holivud reporter. Časopis je podsetio da su se u žižu javnosti optužbe protiv Džeksona vratile zahvaljujući dokumentarcu "Leaving Neverland" (2019).

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija