• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

12:17

MANEKENKA SE PATOSIRALA NA REVIJI MODE! Nije joj prvi put, a mnogi smatraju da se radi o ovom prokletstvu (VIDEO)

printscreen Twitter video @PRADAXBBY

Zanimljivosti

MANEKENKA SE PATOSIRALA NA REVIJI MODE! Nije joj prvi put, a mnogi smatraju da se radi o ovom prokletstvu (VIDEO)

Podeli vest

Manekenka Kristen Mekmenami (57), koja je inače poznata po padovima na modnim pistama, opet je doživela isti peh na Nedelji mode u Parizu.

Manekenka je pistom hodala u cipelama koje su imale visoku potpeticu, a u jednom trenutku se saplela i pala na pisti. Ostala je da sedi neko vreme, vidno frustrirana, a zatim je ustala i nastavila da hoda bosa s cipelama u rukama.

Kamera ju je kasnije snimila kako baca cipele s piste i samopouzdano nastavlja hod, a video je postao viralni hit na Tviteru s preko 20 miliona pregleda pregleda.

 

 

Inače, ona je poznata po svojim padovima na modnim pistama. Prošle godine je pala na reviji Žana Pola Gotjea, takođe tokom Nedelje mode u Parizu.

Korisnici društvenih mreža pišu da je reč o "prokletstvu Valentino cipela", a primetili su kako ovo nije jedini propust na reviji.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija