• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

08.02.2023

20:37

SESTRA MOG MUŽA JE ZA DOČEK POZVALA NJEGOVU BIVŠU! Izbila je najstrašnija svađa, a njegova reakcija je mnoge iznenadila!

Shutterstock

Zanimljivosti

SESTRA MOG MUŽA JE ZA DOČEK POZVALA NJEGOVU BIVŠU! Izbila je najstrašnija svađa, a njegova reakcija je mnoge iznenadila!

Podeli vest

Iako su pojedinci očekivali da će se muž držati po strani, žena je zadovoljno otkrila da se nije upecao na manipulacije.

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedna žena je podelila situaciju u kojoj se našla zbog sestre svog muža:

- Muževljeva sestra organizovala doček nove godine, za istim stolom ona, njen muž, moj muž, ja i muževljeva bivša devojka. Najstrašnije se posvađamo, ona se pravi blesava, da tu bivšu više ne interesuje njen brat, a moj muž. Sutra me blokira na fejsu i počne da drami, kako ja nisam normalna i kako sam je blokirala. Hvala Bogu, pa mi se muž nije upecao na njene manipulacije i uvideo kakve su joj bile namere - napisala je ova žena, a usledili su i komentari:

- Ovo je za svaku moguću osudu. Očigledno te muževljeva sestra ne podnosi, a voli bivšu. Ima i takvih slučajeva, a vrlo verovatno je ista stvar i sa tobom. Sve u svemu, mene samo interesuje da li je tvoj muž znao za ovo i kako je reagovao kad ju je video? Nešto mi je nelogično da je sestra tek tako, najednom zvala nju, bez njegovog znanja. Ne kažem, možda čovek nije imao pojma, ali mene zanima nastavak.

Foto: Shutterstock

svađa

- Bivša moga brata je moja dobra drugarica. Apsolutno je ne zanima moj brat više. Sve je to bilo ok dok se on nije oženio i sada njima smeta što se ja družim sa bivšom. E pa to je stvarno njihov problem, ne pada mi na pamet da otkačim dobru drugaricu zbog njihovih gluposti.

- Kad si videla bivšu trebalo je da odeš, a i on za tobom. Da mi pozovu bivšeg na večeru ja bi se prva okrenula.

- Nisu sve zaove iste. Ne znam što vam je teško to da prihvatite. Snaje i te kako mogu biti bezobrazne.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija