• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

10:11

DVE ŽENE I DVA MUŠKARCA ŽIVE ZAJEDNO I SVAKO VEČE SE SMENJUJU U KREVETIMA! Ne znaju ko je otac kojem detetu (VIDEO)

Printscreen tiktok polyfamory

Zanimljivosti

DVE ŽENE I DVA MUŠKARCA ŽIVE ZAJEDNO I SVAKO VEČE SE SMENJUJU U KREVETIMA! Ne znaju ko je otac kojem detetu (VIDEO)

Podeli vest

Zajednica se sastoji od dve žene i dva muškarca. Parovi žive u Libanu i svake noći se smenjuju u krevetima, žene su zatrudnele jedna za drugom i ne znaju ko je otac kojem detetu.

Oni sebe nazivaju "poliamornom četvorkom" i priznaju da zapravo nemaju pojma ko je tačno otac dvoje najmlađe dece u njihovoj neobičnoj porodici. Kažu da se ovim ne zamaraju previše, niti planiraju da u skorije vreme urade test očinstva kako bi to saznali. Svi su zajedno srećni i to im je sada najvažnije.

 

 

Pored dvoje najmlađe dece, u porodici živi i dvoje starije dece od sedam i osam godina. Njihovi roditelji su Alizija i Tajler Rodžers, koji su imali decu pre nego što su ušli u poliamornu zajednicu sa prijateljima Šonom i Tajom Hartles.

– Želeli smo da učinimo sve da se svi osećaju kao ravnopravni roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi ništa promenila - rekla je Taja.

Dogovorili su se da podrže decu ako jednog dana odluče da saznaju ko im je od njih dvoje biološki otac.

Zajedno su se uselili u kuću 2020. godine, a godinu dana kasnije Taia i Alisia su se porodile u razmaku od sedam meseci. Obe su rodile dečake.

Na društvenim mrežama dele detalje svog privatnog života. Kažu da su „kao i svaka druga monogamna porodica samo što su njih četvoro u vezi“.

 

@polyfamory Don’t let the fear of others reactions stop you from communicating your needs. #polyamory #communication #growth #familymeetings #jasonmasimusic ♬ New Sky - Jason Masi

 

- Naša veza je nastala prirodno, ali je zahtevala mnogo rada. Da si mi pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi sa četvoro dece, nasmejao bih ti se u lice. Nisam ni slutio da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila. Hvala Bogu na tome. Volim te zauvek - rekla je Taja svom suprugu Šonu u jednom od video snimaka.

Ona je dodala da su u ovoj zajednici postali bolji u komunikaciji i manje su ljubomorni nego ranije, prenosi Daily mail.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija