• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

10:22

KRALJEVSKI STRUČNJAK OPLEO PO MEGAN MARKL: Opsednuta je novcem, bila je razočarana kada je shvatila da princ Hari NIJE BOGATAŠ

Reuters

Zanimljivosti

KRALJEVSKI STRUČNJAK OPLEO PO MEGAN MARKL: Opsednuta je novcem, bila je razočarana kada je shvatila da princ Hari NIJE BOGATAŠ

Podeli vest

Tom Bauer, autor knjige "Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors", tvrdi da je Megan Markl opsednuta novcem.

 - Bila je jako iznenađena i razočarana kada je shvatila da princ Hari nije neki superbogataš -  tvrdi Bauer, prenosi Daily Mail.

"Zamišljala je da će on vredeti stotine miliona, ako ne i milijardi. Zato to sada pokušava da nadoknadi na sve moguće načine."

Bauer je autor bestselera o brojnim poznatim Britancima, napisao je i jednu od najčitanijih biografija kralja, nekada princa Čarlsa, a spomenuta knjiga o Saseksima bila je na listama najprodavanijih. Često ga pozivaju da u raznim medijima komentariše događanja u britanskoj kraljevskoj porodici.

Bauer je sada rekao da par nije mogao da priušti svoj trenutni stil života dok su bili zaposleni članovi kraljevske porodice.

Foto: APfoto

Megan i Hari

 - Ona želi da se vozi u kadilaku, i u privatnim avionima, kad god to ona poželi -  rekao je Bauer.

"A morala je da žicka takve stvari."

Godine 2021. Forbs je procenio neto vrednost imovine Harija i Megan na vrlo skromnih 10 miliona dolara, uključujući ostatke Harijevog nasledstva od njegove pokojne majke, princeze Dajane.

Kada su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u SAD 2020. godine, prestali su da dobijaju novac iz blagajni britanske krune, a takođe su morali da vrate deo novca novca uložen u preuređenje kuće Frogmor, koju su dobili od kraljice Elizabete kada su se venčali i gde borave tokom retkih poseta Harijevoj domovini.

 

 

Par je osnovao "Archewell Productions", kompaniju za proizvodnju "programa koji informišu, podsticajni su i nadahnjuju". Kompanija je potpisala višegodišnji produkcijski ugovor sa Netfliksom koji se procenjuje na vrednost između 100 i 150 miliona dolara. A za svoju biografiju "Spare", Hari je dobio  20 miliona dolara.

Foto: APfoto

Koliko će još zaraditi, s obzirom na to da je knjiga veliki hit, nije poznato. Prema razlilčitim procenama, par danas ima bogatstvo između 40 i 60 miliona dolara.

U istom razgovoru za Dejli mejl, Bauer je rekao da bi Hari i Megan svojim pojavljivanjem mogli da "unište" krunisanje kralja Čarsla III. koje će se održati 6. maja. Kako sada stoji, očekuje se da će par dobiti pozivnicu za svečanost uprkos Harijevom iznošenju porodičnog prljavog veša u memoarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija