• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2023

14:27

OČISTITE LAKO TUŠ KABINU UZ POMOĆ JEDNOG SASTOJKA! Svi ga imamo kod kuće

Zanimljivosti

OČISTITE LAKO TUŠ KABINU UZ POMOĆ JEDNOG SASTOJKA! Svi ga imamo kod kuće

Podeli vest

Sve što vam je potrebno za savršeno čistu tuš kabinu je alkoholno sirće.

Naslage ostataka sapuna i kamenca mogu trajno da oštete staklo, pa vrata treba očistiti čim primetite da ‘magla’ počinje da se pojavljuje, a to možete uraditi veoma efikasno s nekoliko sastojaka koje već imate u kući.

Foto: Pixabay

Pomešajte destilovano alkoholno sirće s destilovanom vodom u odnosu 3 naprema 1, stavite u posudu u mikrotalasnu pećnicu na 60 sekundi.

Nakon što se tečnost ohladi, sipajte je u bocu s raspršivačem. Ako želite da izbegnete opori miris sirćeta, dodajte u mešavinu nekoliko kapi esencijalnog ulja.

Na staklo tuš kabine nanesite sloj rastvora, ravnomerno pokrivajući celu površinu. Ostavite da odstoji od tri do pet minuta. Odozgo prema dole obrišite staklo krpom od mikrovlakana.

Nakon toga, možete krpom još i ispolirati preostale mrlje. Ostavite vrata otvorena kako biste bili sigurni da preostala vlaga isparava s površine stakla, savetuje Real Simple.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija