• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/N.L.

27.03.2023

15:00

SKIDA I DO 10 GODINA! Da li ste probali Tanaku, japansku masažu lica? (VIDEO)

Freepik.com

Zanimljivosti

SKIDA I DO 10 GODINA! Da li ste probali Tanaku, japansku masažu lica? (VIDEO)

Podeli vest

Tanaka japanska masaža lica je tehnika masaže poreklom iz Japana koja se fokusira na stimulaciju mišića lica kako bi se postigla zdrava i mladalačka koža...

Da li sanjate da vaše lice izgleda mladalački sveže i zategnuto? Da li biste želeli da uklonite tamne kese ispod očiju, podignete opuštene uglove usana ili ublažite bore smejalice? Predlažemo vam da isprobate masažu koju je osmislila 65-godišnja japanska šminkerka Jukuko Tanaka, a koja je po njoj nazvana Tanaka masaža.

Tanaka japanska masaža lica je tehnika masaže poreklom iz Japana koja se fokusira na stimulaciju mišića lica kako bi se postigla zdrava i mladalačka koža. 

Prednosti Tanaka masaže:

* uklanja toksine
* omogućava besprekoran ten
* stimuliše cirkulaciju
* zateže kožu
* smanjuje otok
* smanjuje bore i fine linije oko očiju
* uklanja kese ispod očiju
* povećava elastičnost kože
* otklanja problem dvostrukog podbratka

Ova tehnika uključuje korišćenje nežnih, ritmičkih pokreta za masažu lica i vrata. Masaža se obično izvodi kružnim pokretima prstiju ili dlanova, a može se kombinovati sa drugim tehnikama kao što su akupresura, limfna drenaža ili refleksologija.

Prema zagovornicima ove tehnike, Tanaka masaža lica može da pomogne u smanjenju vidljivih znakova starenja, kao što su bore, podočnjaci i natečenost. Takođe stimuliše cirkulaciju, poboljšava tonus mišića lica i smanjuje napetost lica.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija