• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

29.03.2023

20:10

NEMOJTE BACATI TUBE OD KREMA ILI PUDERA! Uvek ostane ono što ne možete iscediti, a evo kako da ih iskoristite do kraja! (VIDEO)

Instagram/lifehack.content

Zanimljivosti

NEMOJTE BACATI TUBE OD KREMA ILI PUDERA! Uvek ostane ono što ne možete iscediti, a evo kako da ih iskoristite do kraja! (VIDEO)

Podeli vest

Umesto da bacite tubu, isecite je na suprotnom kraju, ubacite poklopac i "izgurajte" ostatak napolje.

Iako su proizvodi u tubama, poput krema ili pudera, veoma praktični za korišćenje, možda i niste svesni da ih zapravo nikada ne iskoristite do kraja.

Na "zidovima" se uvek zadrži malo proizvoda, do kojeg standardnim ceđenjem ne možete doći.

Zato vam predlažemo da uradite sledeće:

Suprotni (širi) kraj isecite, pa ubacite poklopac i gurajte ga u neku činijicu. Na taj način ćete "sastrugati" sav ostatak.

Takođe, postupak sa čepom možete i da preskočite, pa umesto toga, jednostavno proizvod koristite direktno iz pakovanja.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija