• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2023

14:00

OVE VRSTE CVEĆA SE SADE U PROLEĆE! Izaberite cvet koji vam najviše odgovara

Pixabay

Zanimljivosti

OVE VRSTE CVEĆA SE SADE U PROLEĆE! Izaberite cvet koji vam najviše odgovara

Podeli vest

U proleće se može posaditi veliki broj različitih vrsta cveća, u zavisnosti od vaših želja i uslova u kojima planirate da ih gajite.

Ovo su neke od popularnih biljaka koje se sade u proleće:

Narcisi

Ove biljke su poznate po svojim žutim, belim ili narandžastim cvetovima i mogu biti sjajna opcija za sadnju u proleće. Oni se često sade u grupama kako bi se postigao efekat polja žutih ili belih cvetova.

Tulipani

 Ovo je još jedna popularna biljka za sadnju u proleće. Postoji veliki izbor sorti koje dolaze u različitim bojama, veličinama i oblicima.

Krokusi

Krokusi su zgodni zbog svojih malih, cvetova u obliku zvezde, koji dolaze u nizu boja, uključujući ljubičastu, belu i žutu.

Foto: Pixabay

Hrizantema

Hrizanteme

Ove biljke mogu se saditi u proleće i dati cvetove u kasno leto ili rano jesen. Postoje različite vrste hrizantema koje se razlikuju po veličini i boji cvetova.

Foto: Pixabay

Lale

Lale su jedna od najpopularnijih vrsta cveća koja se sadi u proleće. Postoje brojne vrste, veličine i boje koje mogu dodati živost bilo kom vrtu.

Ovo su samo neke od opcija koje možete razmotriti prilikom odabira cveća za sadnju u proleće. Važno je razmotriti svoje želje i uslove rasta kako biste izabrali biljke koje će najbolje odgovarati vašem vrtu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija