• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2023

11:00

OVO ĆE BITI NAJPOPULARNIJI MODEL OBUĆE ZA PROLEĆNU SEZONU! Moderni u "slingbek" sandalama (VIDEO)

Printscreen You Tube CHANEL

Zanimljivosti

OVO ĆE BITI NAJPOPULARNIJI MODEL OBUĆE ZA PROLEĆNU SEZONU! Moderni u "slingbek" sandalama (VIDEO)

Podeli vest

Sandale sa otvorenom petom, poznate i kao "slingbek" (engl. kaiš pozadi), sudeći po najavama iz svetskih modnih centara, biće najtraženiji model prolećne i letnje sezone.

Čim grane sunce, obiđite radnje i nabavite novi par ako ih već nemate, jer je baš ovaj tip obuće, kako tvrde modni stilisti, vanvremenski.

Dobro se slažu sa skoro svim odevnim kombinacijama, od haljina i svilenih suknji, do širokih farmerki i kožnih pantalona.

 

 

One sa nižom potpeticom su udobne za ceo dan i nećete imati problema sa bolovima u nogama. Vizuelno ne skraćuju nogu, jer je kaiš pozadi, ali stopalo u njima izgleda manje i ženstvenije. Deluju veoma elegantno, a već ih ima u radnjama u raznobojnim kombinacijama.

Klasične crne i bež su obavezne u garderobi svake moderne žene, jer se pomoću njih i najjednostavniji izgled u farmerkama, majici i sakou podiže na nivo poslovnog i elegantnog.

Otkad je legendarna dizajnerka i osnivač brenda "Šanel" Koko Šanel kreirala "slingbek" sandale u dva tona, bež sa crnim vrhom, još 1957. godine, nikada nisu bile demode. Koko je te godine dobila prestižnu modnu nagradu "Najman Markus" u Dalasu, čime je postala modna ikona, pa su njene kreacije želele žene širom sveta.

Dvobojne "slingbek" cipele s neopterećujućom visinom pete šezdesetih i sedamdesetih bile su simbol elegancije. Nosile su ih Romi Snajder na prijemima, Brižit Bardo je igrala u njima, Džejn Fonda putovala..

Otad ih svake sezone modni dizajneri dodaju u svoje kolekcije. Izaberite model po svom ukusu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 1 godinu

To je za babe model najgore vrste!!!To svaka pijacarka nosi...Peko model 1973 god

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija