• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2023

20:55 >> 17:51

IMA 49 GODINA I BESPREKORAN IZGLED! Otkrijte 10 tajni za lepotu Viktorije Bekam!

Zanimljivosti

IMA 49 GODINA I BESPREKORAN IZGLED! Otkrijte 10 tajni za lepotu Viktorije Bekam!

Podeli vest

Hidrantna krema, masaže lica, prirodni preparati samo su neke od stvari zbog kojih Viktorija Bekam izgleda sjajno.

Nema sumnje da je Viktorija Bekam jedna od najstilizovanijih i negovanih dama, a šta je sve potrebno da bi tako izgledala pročitajte u narednim redovima:

1. Kune se u masaže lica

Viktorija ne krije svoje odlaske kod dermatologa koji joj pomažu da kontroliše kožu sklonu aknama. S toga nas ne iznenađuje što vrlo često pribegava masažama lica, posebno uoči putovanja, kako bi sprečila otečenost. 

2. Koristi 100 posto prirodne preparate

Nije samo njena koža lica ono što izgleda zapanjujuće. Viktorija koristi potpuno prirodna uljem za celo telo. Uz pomoć ulja njena koža izgleda glatko, nežno i sjajno, a savetuje nas da ga koristimo posle tuširanja dok je koža još uvek vlažna. 

3. Opsesivno hidrira kožu

Ono što možemo da primetimo jeste da izdvaja dosta vremena za hidriranje kože, kako bi zaštitila barijeru od spoljnih uticaja. I to uvek - i u avionu, i u modnom studiju, i u gradu - serum joj je uvek nadohvat ruke.

4. Koristi sunđer za nanošenje pudera

Kako njena koža uvek izgleda prirodno našminkano - i na crvenom tepihu i u svakodnevnom životu? Još jedan od saveta jeste da puder nanosi bjuti blenderom. Za sveži letnji izgled dovoljno je da ga stavite samo na mesta koja su sklona prosijavanju, kako bi se uklonio višak ulja, prenosi whowhatwear.co.uk.

5. Nigde ne ide bez bežične pegle za kosu

Benefiti bežične pegle su logični - možete na svakom mestu, u svakom momentu da ispravite kosu ili napravite talase, koji dodatno ističu blistavi ten. Svi znamo da Viktorija uvek ima besprekornu frizuru, a sada znamo i zašto. Obratite pažnju da pegla poseduje inovativnu tehnologiju koja automatski kontroliše visoke temperature i na taj način čuva kvalitet kose.

Foto: EPAIMAGES

Viktorija Bekam

6. Veliki je fan maski za podočnjake

Viktorija zna da je preduslov dobre pripreme kože pred šminkanje - maska za podočnjake. Smanjuje naduvenost, umiruje umorne oči, hidrira ih i daje im svežinu. Uvedite ih u svoju bjuti rutinu, svako jutro uz prvu kafu!

7. Koristi istu hidratantnu kremu i ujutru i uveče 

Umesto da se oslanja na različite hidratantne kreme za dan i noć ili u zavisnosti od sezone, Viktorija je poslušala savete svoje doktorke Melani Grant i koristi samo jedanu, za celodnevnu hidrataciju. 

8. Hrani svoju kožu kako spolja, tako i iznutra

Ono što je ključno kod nje jeste što ne brine samo o koži spolja, već i iznutra. Redovno pije Omega-3 riblje ulje koje se naročito preporučuje suvoj koži, dok deluje čudotvorno na ceo organizam.

9. Koristi svetlosnu terapiju kako bi održavala kožu mladolikom

Bekamova zna koliko je važno održavanje kože zdravom, mladolikom i mekanom, zbog čega se oslanja na svetlosnu terapiju. Kombinacija crvenog i plavog svetla umanjuje fine linije, crvenilo i ožiljke, te pospešuje elastičnost, glatkoću i ujednačenost kože. 

10. Uvek bira "nude" nijansu ruža

Viktorija nije pribegla trendovima i glavna stvar koju uvek naglašava jeste značaj prirodnog izgleda usana. Njen zaštitni znak jesu "nude" ruž i olovka, koji uvek dobro idu uz njen elegantan, klasičan i sofisticiran izgled.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 11 meseci

Da ustaje svaki dan u 6 ujutru i da radi od jutra do sutra video bih da li bi izgledala ovako. Još jedan parazita društva koji živi od tudjeg rada...

Realna

pre 11 meseci

Zaboravili ste da napisete da uopste nije lepa niti je to bila, Mnogo spicasta!

Tanja

pre 11 meseci

Ne znam zašto veličate žene koje to ne zaslužuju. Zašto njihovim veličanjem namećete prosečnoj ženi na našim prostorima, namećete nenormalne standarde??? Kakav antiaging više??? Hajde malo da pišete o tome kako treba prihvatiti godine koje dolaze! Kako se žena neguje tako što se zdravo hrani i vežba, ali isto tako i kada procita neku knjigu, ode u pozoriste, bioskop, koncert....... Nega žene nije samo fizička!!!!! Nije sramota stariti! Nije sramota da se vide bore!!!! Nije sramota da izgledaš u skladu sa godinama koje imaš!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija