• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

10.05.2023

17:12

DUŽNI SMO MOJIM RODITELJIMA, A ONA KUPUJE MARKIRANE CIPELE! Muž se požalio na ženino ponašanje, a onda dobio brutalne komentare!

Shutterstock

Zanimljivosti

DUŽNI SMO MOJIM RODITELJIMA, A ONA KUPUJE MARKIRANE CIPELE! Muž se požalio na ženino ponašanje, a onda dobio brutalne komentare!

Podeli vest

Čovek je otkrio da mu je žena dobila povišicu, ali da ne želi da učestvuje u plaćanju zajedničkih troškova.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je podelio situaciju koju ima sa svojom ženom, a koja se tiče nejednake preraspodele plate:

- Besan sam na ženu jer je dobila opasnu povišicu na poslu i od toga je sebi kupila markirane cipele, torbu koja košta boga oca, i milion gluposti, a ovamo nam kola jedva rade, u stanu treba popravki, dužni smo mojim roditeljima koji su penzioneri itd. Na moje nezadovoljstvo je rekla da sam to isplatim (iako ona ima 3 puta veća primanja) i da su to njene pare i može s njima kako hoće, jer je vredno radila da ih zaradi. Ja razumem da je radila vredno ali i ja sam samo mi niko nije dao povišicu, i šta bi s onim da je sve u braku zajedničko - pitao je jedan čovek i dobio nekoliko komentara:

- Da muškarac ovako nesto kaže razapele biste ga, spominjali razvod, tužbe. Šta li očekujete da dobijete, kada ovako dajete? Muž i ja smo za 20 godina braka prošli svasta, ali uvek jedno drugome podrška. I uvek je sve bilo naše, i prihodi i dugovi i obaveze.

- Nikada nisam shvatala pojedine brakove. Muž i ja oboje radimo, novac je zajednički, nema tvoje moje.

Foto: Shutterstock

kupovina

- Ja svojoj sam kupim šta joj treba i ne treba. Brate, žensko je, normalno da joj sve treba. Srećna žena jednako srećna kuća i onda sam i ja srećan. A i neće mi gospođa, kraj mojih zdravih ruku, hodati okolo svakakva.

- Izem ti to kad dvoje ljudi u braku imaju odvojene novčanike.

- Naravno da treba sebe da počasti. Pogledaj prvo koliko godina nije sebi kupila ništa i u kakvom su stanju stvari koje je ranije nosila. Povišice uključuju i viši nivo na poslu, neće na sastanke ići u izdanjima kojih se stidi. Takođe, povišica ostaje tu i dalje, možda je planirala od naredne plate da vraća dugove, ali je nakon kritika i takvog besa odlučila da svoj novac zadrži za sebe. I neka je!

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija