• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

12:00

JORDANSKA KRALJICA PREDSTAVILA ČIST GLAMUR  Za jedan događaj odabrala je dve haljine

EPAIMAGES

Zanimljivosti

JORDANSKA KRALJICA PREDSTAVILA ČIST GLAMUR Za jedan događaj odabrala je dve haljine

Podeli vest

Jordanska kraljica Ranija je za venčanje sina obukla glamuroznu crnu Diorovu haljinu sa zlatnim detaljima, koju je prilikom službene ceremonije zamenila zlatnom kreacijom Elija Saba.

 

Kraljica je odabrala dve originalne, veoma glamurozne toalete za venčanje svog sina prestolonaslednika Huseina i Saudijke Rajve Al Saif. 

Na prijemu zvaničnika iz celog sveta koji su bili pozvani na venčanje kraljica Ranija je nosila elegantnu crnu haljinu kuće Dior.

Duga haljina prati liniju tela, a poseban ukras čine zlatni detalji na okovratniku i na donjoj polovini dugačkih, ravnih rukava, kao i na leđima.

Ovaj izgled upotpunjen je malom zlatnom torbicom i raskošnim minđušama. Kosa je stilizovana u glamuroznu dvostruku punđu, a šiške sa strane su ženstveno uokvirile lice. 

 

 

Za službenu ceremoniju  kraljica je obukla još svečaniju kreaciju. Izabrala je najnoviju haljinu libanskog dizajnera Elija Saba, iz kolekcije visoke mode za  proleće/leto 2023.

Glamurozna haljina bila je u bledo roze i zlatnim tonovima, sa šlicem i visokim okovratnikom. Imala je otmene delove od čipke i dug plašt. U skladu s tradicijom, nosila je i arapsku tijaru i bordo lentu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija