• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.06.2023

15:00

ZA LUKSUZNI POSED ISKEŠIRALI SKORO 61 MILION DOLARA! Zavirite u novi dom Dženifer Lopez i Bena Afleka (FOTO)

printscreen

Zanimljivosti

ZA LUKSUZNI POSED ISKEŠIRALI SKORO 61 MILION DOLARA! Zavirite u novi dom Dženifer Lopez i Bena Afleka (FOTO)

Podeli vest

Dženifer i Ben su svoj dom tražili skoro dve godine, a sada su konačno odlučili da se skuće u brdima Beverli Hilsa.

Bilo je potrebno skoro dve godine lova na kuće i najmanje pet odustajanja od drugih nekretnina, ali Dženifer Lopez i Ben Aflek su konačno pronašli svoj pravi dom.

Ovaj velelepni posed košta skoro 61 milion dolara, a imanje se nalazi visoko u planinama iznad Beverli Hilsa.

Izgrađena je oko 2000. godine od strane lokalnog investitora, a 2002. prodata je za 11 miliona dolara Aleksu Jemenidžijanu, bivšem izvršnom direktoru MGM studija. Dve godine kasnije, Jemenidžijan je prodao džinovsku kuću za 14 miliona dolara Kertisu Somozi, sada osuđenom Ponzijevom inovatoru, koji trenutno služi 25-godišnju zatvorsku kaznu. Godine 2007. imovina je ponovo prodata, ovog puta za 16,8 miliona dolara, Korejanki koja se obogatila posedovanjem staračkih domova.

Tokom naredne decenije, kuća je iznajmljivana za zabave i kratkoročne stanare. Godine 2015. na kratko ga je zauzeo saudijski princ, koji je uhapšen zbog navodnih se*sualnih napada koje je izvršio na imanju.

Foto: Profimedia

vila Dženifer Lopez i Bena Afleka

U 2016. godini, ovo mesto je prodato za 22 miliona dolara vrhunskom dizajneru kuća Gali Ašeru, koji je potom potrošio nebrojene milione, dajući zastareloj vili savremeno renoviranje. Takođe je izgradio poseban sportski kompleks od 465 kvadratnih metara sa zatvorenim terenom za piklbol, dnevnim boravkom, teretanom i bokserskim ringom, kao i kućom za čuvare, sa dve spavaće sobe.

Ostali sadržaji uključuju garažu za 10 automobila i dodatni parking van ulice, za još 80 automobila, natkriveni paviljon za zabavu, sa potpuno otvorenom kuhinjom, "beskonačni" bazen od 15 kvadratnih metara, travnate travnjake za igru i ne manje od 24 kupatila. Imanje se nalazi u diskretnoj zatvorenoj zajednici i dodatno je obezbeđeno sopstvenim ogromnim kapijama, tako da je ovaj kompleks prava tvrđava.

Lopezova, Aflek i njihova porodica već su spremni da se usele u svoj novi dom. Aflek je prošle godine prodao svoju samačku vilu od 28 miliona dolara, a Lopezova je nedavno dala na prodaju svoje imanje u Bel Eru od 42 miliona dolara, prenosi dirt.com.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 10 meseci

Dobro, imaju kupili platili. Ne razum sta ce raditi u tako prostranoj kuci? Jedino ako nemisle da budu sto dalje jedno od drugog.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija