• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2023

23:20

POGLEDAJTE KAKO OVI PSI DOČEKUJU VLASNIKA Ulepšaće vam dan (VIDEO)

Shutterstock

Zanimljivosti

POGLEDAJTE KAKO OVI PSI DOČEKUJU VLASNIKA Ulepšaće vam dan (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama objavljen je video na kom dva psa radosno dočekuju svog vlasnika.

Dok je vlasnik ulazio u kuću psi su skakali od sreće pokazujući koliko im je drago što ga vide.

Opšte je poznato da ljubimci, posebno psi mogu biti vrlo vezani za svoje vlasnike. Nekima od njih razdvojenost teško pada, čak i ako se radi o kratkom odlasku do prodavnice. 

Ljubimci su posebno srećni kada se vlasnik vrati nakon dužeg odsustvovanja. 

 

 

 

 

Na Instagramu je objavljen video koji pokazuje koliko su i psi i vlasnik srećni što imaju jedni druge jer ovolika ljubav ne može da se odglumi.

U trenutku kada je muškarac ušao u kuću, jedan od njegovih pasa je nekontrolisano skakao gore-dole od radosti i mahao repom. Drugi pas je na malo mirniji način pokazivao svoju sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija