• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

10:40

5 IDEJA KAKO IZGLEDATI ŠIK OVOG LETA Isprobajte ove mladalačke modne kombinacije (FOTO)

Shutterstock

Zanimljivosti

5 IDEJA KAKO IZGLEDATI ŠIK OVOG LETA Isprobajte ove mladalačke modne kombinacije (FOTO)

Podeli vest

Uobičajen letnji autfit možete spojiti sa modernim odevnim komadima.

Predlažemo vam nekoliko originalnih i atraktivnih modnih ideja.

Pruge

Pruge možete nositi u bilo koje doba godine, ali su zaista sjajne kada ih nosite leti. Bilo da se radi o peškiru za plažu, šeširu ili pantalonama, pruge su idealan izbor za odmor i nikada ne izlaze iz mode.

Dobar izbor je klasična prugasta oksfordska košulja koja se nosi preko kupaćih kostima za elegantni izgled na plaži. Isto tako, prugaste lanene pantalone visokog struka dobro idu uz laneni prsluk za opušteniji izgled. Klasična mornarska i bela su dobar izbor za one koji igraju na sigurno, ali postoji toliko mnogo kombinacija boja sa kojima se možete poigrati kako bi odgovarale vašem ličnom stilu.

 

 

Platforme


Osećaj udobnosti i samopouzdanja najvažniji su za dobar stil. Kada su cipele u pitanju, na ceni su udobne i prijatne. Dakle, one u kojima se možete lako kretati.

Umesto cipela i sandala sa štiklama, izaberite one s platformom koje deluju opuštenije.

 

 

 

Inspirišite se pidžamama

Letnji komadi inspirisani pidžamama uvek su trendi.

Prugaste pantalone, uske haljine i kratke svilene pantalone odličan su izbor za letnje dane kada su temperature na vrhuncu. 

Isto tako, prugaste pantalone odlično izgledaju u noćnim izlascima.  

 

 

 

Prozirno je in


Prozirne tkanine trenutno su jako trendi. Heklani i fino pleteni komadi koje se nose preko kupaćih kostima uvek su moderni.

Za večernji izlazak probajte da uskladite odeću koja je ispod sa određenim prozirnim komadom.

Na primer, crno donje rublje nosite ispod crne prozirne haljine ili topa, ili belo ispod bele, ružičasto ispod ružičaste itd. Takođe, zapamtite da donje rublje bude što je moguće manje. Seksi je i zabavno, a leti želite da se zabavljate, piše Vogue.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!
Partizan

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!

Najkorisniji igrač ovogodišnjeg izdanja VTB lige Nenad Dimitrijević (26) postaće novo pojačanje Armanija i zaigrati za iskusnog italijanskog trenera Etorea Mesinu.

01.06.2024

11:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31