• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2023

08:00

Elvis Prisli se ubio lekovima! Osvanule šok tvrdnje njegovog polubrata, a bivša verenica se odmah oglasila

AP/Photo

Zanimljivosti

Elvis Prisli se ubio lekovima! Osvanule šok tvrdnje njegovog polubrata, a bivša verenica se odmah oglasila

Podeli vest

Bivša verenica Elvisa Prislija, Džindžer Alden, imala je samo 20 godina kada je upoznala kralja roka, a sada je rešila da ospori tvrdnje o njegovoj smrti.

Ona je osudila tvrdnje Elvisovog polubrata Dejvida Stenlija koji kaže da se pevač ubio.

 - Nažalost, Elvisova polubraća su tokom godina izmišljali neke priče za koje znam da su lažne -  rekla je ekskluzivno za Page Six u mejlu koji je poslala redakciji.

 - Jedan brat, od njih trojice, kasnije je stvorio potpunu besmislenu priču o samoubistvu godinama unazad i čini se da ponovno pokušava da je proširi -  objasnila je.

Foto: EPAIMAGES

Elvis Prisli

 

Kralj roka izvršio samoubistvo?

Stenli, čija je majka bila udata za Prislijevog oca Vernona, naveo je u dokumentarcu Amazon Prime-a "Elvisove žene" da je kralj roka počinio samoubistvo.

 - Ljubav, povređenost, bol, izloženost javnosti... Jednostavno nije mogao podneti to sve - rekao je 85-godišnjak koji tvrdi da se Elvis ubio lekovima.

Takođe, Stenli je tvrdio da Prisli "nije mogao da nastavi" zbog straha da će njegove navodne veze sa tinejdžerkama "isplivati" u javnost.

 - Zlo mi je od njegovog petljanja sa mladim devojkama od 15 ili 16 godina -  tvrdio je polubrat u emisiji, koji smatra da je "čudo" što pevač nije bio uhapšen.

Prošle nedelje, Stenli je ljutito porekao da je ikada to rekao, nazivajući te navode "hrpom sra***" u objavi na internetu koja je u međuvremenu izbrisana. Međutim, danima kasnije, objavio je poruku izvinjenja.

 

 

 - Žao mi je zbog pogrdnih komentara koje sam izneo u dokumentarcu o Elvisu koji je snimljen prošle godine -  napisao je.

 - Nema opravdanja za moje komentare i potpuno razumem zašto bi se neto naljutio - dodao je Stanli.

Zaprosio Džindžer nakon dva meseca

Spomenuta Džindžer Alden, bivša verenica kralja roka, imala je samo 20 godina kada je upoznala tad 41-godišnjeg Elvisa, i to nakon što su ona i njene dve sestre bile pozvane na imanje Grejslend. U to vreme je Prisli tek nedavno prekinuo četvorogodišnju vezu sa kantautorkom Lindom Tompson.

Pevač je zaprosio Alden nakon dva meseca veze. Trebalo je da se venčaju na Božić 1977. godine, ali je samo nekoliko meseci pre venčanja Alden pronašla Elvisovo beživotno telo, nakon što je umro od srčanog udara u 42 godine.

Alden, koja je napisala knjigu o svom odnosu sa Elvisom, pod naslovom "Elvis & Ginger", odlučno osporava optužbe o samoubistvu.

 - Elvis je previše voleo život - istakla je i dodala da apsolutno ništa nije upućivalo na samoubistvo koje je nazvala "tračem tabloida".

 - Elvis je zaslužio toliko pohvala u svom životu za sve što je postigao i učinio za druge i ovako mu se vraća. Sramotno - zaključila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14