• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2023

07:07

Dobio milione na lutriji, pa počeo da urniše komšije! Evo kako im pravi haos

Shutterstock

Zanimljivosti

Dobio milione na lutriji, pa počeo da urniše komšije! Evo kako im pravi haos

Podeli vest

U Velikoj Britaniji, 2012. godine, Adrijan Bejford, koji sad ima 53 godine, osvojio je na lutriji neverovatnih 190 miliona evra.

Kako bi proslavio taj dan, novopečeni milioner je u to vreme organizovao je rok festival u vlastitom dvorištu, piše Fenix Magazin.

Sada “kralj lutrije” želi ponovo da organizuje rok festival čime nisu zadovoljne njegove komšije.

U međuvremenu je kralj lutrije odustao od muzičkog biznisa u mirnom Haverhilu, preselio se na 12 miliona evra vrednu nekretninu u blizini Kembridža i razveo se od bivše supruge.

Foto: Shutterstock

 

 

Svi srećni osim komšija

Ali Adrijanova ljubav prema muzici još uvek se nije ugasila. Kada je čuo da organizatori malog Kembridž Rok Festivala imaju problema s licencijom, sada 53-godišnjaku sinula je ideja. Zašto jednostavno ne organizovati još jedan rok festival u dvorištu?

Rok festival održava se na Adrijanovom imanju od 1. do 4. avgusta. Očekuje se najmanje 1500 ljubitelja roka, a tri stejdža pozivaju na zabavu dugo u noć.

Rok festival ima licencu za održavanje i svi su srećni osim komšija. Predstavnik stanara Džon Bold kaže kako je to uznemiravanje i smatra da nije u redu da festival traje do kasno u noć.

 - Zajednica ne može to da kontroliše kad jednom počne -  požalio se Bold medijima.

Nadležni, pak, blagonaklono gledaju na četvorodnevnu žurku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija