• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2023

09:00

Hit! Glumcu Raselu Krou posvećena statua Gladijatora od čokolade (FOTO)

EPA

Zanimljivosti

Hit! Glumcu Raselu Krou posvećena statua Gladijatora od čokolade (FOTO)

Podeli vest

Dobitniku Oskara, australijskom glumcu Raselu Krou, posvećena je statua Gladijatora od čokolade, napravljena po filmskom liku gladijatora Maksimusa koji je Krou tumačio i dobio Oskara za tu ulogu.

Ova statua od čokolade je napravljena za 13. Festival čokolade, koji se svake godine održava u gradu Hamrunu u centralnom delu Malte, a prošle godine privukao 25.000 posetilaca, navodi londonski Gardijan.

 - Neki ljudi dobijaju statue od bronze, a neki u mermeru. Mene su na Malti napravili od...čokolade -  napisao je Krou na svom nalogu na platformi Iks (Tviter) i poručio svojim obožavaocima da će im biti na raspolaganju "da ga probaju", prenosi londonski list.

 

 

Skulpturu od čokolade Rasela Kroua u prirodnoj veličini, tešku oko 150 kilograma, napravio je Tiziano Kasar, koji je za ovaj događaj napravio i ogromnu sliku Mikija Mausa.

Krouov lik, gladijator Maksimus, umire na kraju filma koji je 2000. godine snimio reditelj Ridli Skot, ali dugo očekivani nastavak Gladijatora je u produkciji, a Malta je jedna od lokacija za snimanje.

 - Nastavak nema nikakve veze sa mnom. U tom svetu sam mrtav i pod zemljom - izjavio je Krou ranije ove godine, u razgovoru sa novinarima tokom filmskog festivala u Karlovim Varima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija