• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.02.2024

15:47

Svet na nogama! Princ Hari se zabavlja dok se kralj Čarls bori sa rakom, razvukao osmeh od uha do uha (FOTO/VIDEO)

EPA/Tanjug/AP Photo

Zanimljivosti

Svet na nogama! Princ Hari se zabavlja dok se kralj Čarls bori sa rakom, razvukao osmeh od uha do uha (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Britanski princ Hari iznenada se pojavio na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu gde je američkom ragbisti Kameronu Hejvordu uručio nagradu za ličnost godine, a svega nekoliko dana posle posete svom ocu, britanskom kralju Čarlsu III.

Prilikom uručivanja NFL nagrade za ličnost godine, koja se dodeljuje igraču koji je postigao rezultate na terenu i van njega i pozitivno uticao na svoju zajednicu, Hari se našalio da su Sjedinjene Američke Države "ukrale" ragbi od Britanaca, i učinili ga svojim sportom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Royal Family (@sussexroyal_life)

- Umesto da ga dodajete unazad, samo ga prenesite napred - rekao je Hari u prvom pojavljivanju nakon posete ocu u Londonu.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Podsetimo, sastanak oca i sina u Klarens Hausu, gde se kralj oporavlja posle lečenja, u utorak trajao je oko 45 minuta, a tokom svog puta u London, Hari se nije video sa princem Vilijamom, niti je posetio Kejt Midlton koja se oporavlja od operacije abdomene.

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl pod budnim su okom javnosti budući da su porodični odnosi između kraljevske porodice i njih narušeni. Tako je javnost nedavno razbesnelo ponašanje Megan Markl dok je Hari bio u poseti svom ocu. Više o tome pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija