• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.03.2024

12:14

Hitno se oglasio princ Vilijam! Sve je povezano sa zdravstvenim stanjem Kejt Midlton

EPAIMAGES

Zanimljivosti

Hitno se oglasio princ Vilijam! Sve je povezano sa zdravstvenim stanjem Kejt Midlton

Podeli vest

Princ Vilijam se oglasio preko svog portparola, objašnjavajući da je princeza i dalje dobro.

Princ Vilijam prekinuo je ćutanje o teorijama zavere oko njegove supruge Kejt Midlton, princeze od Velsa.

Kejt trenutno ne radi, jer odmara nakon abdominalne operacije. Govoreći u vreme njene operacije, Kensingtonska palata je dala saopštenje da će biti slobodna do Uskrsa i da neće davati novosti o njenom stanju. Prvi put je viđena ranije ove nedelje, kada je fotografisana kako se vozi u blizini svoje kuće u Vindzoru, sa svojom mamom Kerol Midlton.

Međutim, usred svih spekulacija, portparol princa od Velsa rekao je magazinu Pipl:

- Njegov fokus je na svom poslu, a ne na društvenim mrežama. To dolazi nakon što je Kensingtonska palata upala u "ludilo na društvenim mrežama" od Ketrinine operacije.

Kraljevski pomoćnici nisu bili voljni da daju "tekuće komentare" o njenom stanju ili oporavku od abdominalne operacije 16. januara. Uprkos tome što je Kensingtonska palata najavila da će se buduća kraljica povući sa svih službenih dužnosti, tokom dvonedeljnog boravka u bolnici i perioda oporavka kod kuće, sve do posle Uskrsa, vojska je objavila da će se pojaviti na probi "Trooping the Color" u junu. Ulaznice su bile nuđene na prodaju putem interneta, za ono što bi bilo princezino prvo, zvanično najavljeno, javno angažovanje nakon operacije.

Foto: profimedia

Kejt Midlton

Nekoliko sati kasnije Ministarstvo odbrane je bilo prinuđeno da ukloni sa veb stranice svako pominjanje princezine umešanosti, nakon što palata nije potpisala vest o njenom dolasku.

Kraljevski zvaničnici nisu bili svesni ovog saopštenja, ostavljajući pomoćnike da insistiraju da su oni isključivo odgovorni za potvrđivanje dnevnih aranžmana za princa i princezu od Velsa.

Portparol Kensingtonske palate je rekao:

- Vremenski okviri za princezin boravak u bolnici i planirani povratak na kraljevske dužnosti bili su vrlo jasni od samog početka. Ništa se nije promenilo. Palata je ponovila prethodnu izjavu datu prošle nedelje u kojoj se kaže: "Princeza je i dalje dobro".

U međuvremenu, Kejtin ujak Geri Goldsmit - koji se trenutno pojavljuje u novoj seriji Velikog brata slavnih, takođe je deo teorija zavera o odsustvu kraljevske porodice iz očiju javnosti i kaže da joj je potreban "prostor" da se oporavi.

Upitan šta misli o divljim teorijama zavere u vezi sa zdravljem njegove nećakinje, Geri je rekao:

- Mislim da bi trebalo da je ostave na miru, jer postoji razlog zašto porodica ne pričaja o tome i da joj daju malo prostora. Samo mislim da je to suštinski pogrešno i da se to dešava bilo kome drugom, pomislili bi da im daju malo prostora. Ali pošto je Kejt Kejt, ona radi tako neverovatan posao, uvek postoji interesovanje za nju. Ona je kraljevska osoba broj jedan s razlogom i samo molim ljude da joj daju malo prostora.

Američki sajt za tračeve TMZ dobio je slike Ketrin kako se vozi u 4Ks4 Audiju blizu zamka Vindzor ove nedelje (podsetite se na linku OVDE). Veruje se da je njena majka Kerol Midlton vozila auto i da je par vodio kraljevsku decu u školu.

Poslednji put Kejt je viđena u javnosti na Božić, kada se pridružila ostatku kraljevske porodice u njihovoj godišnjoj poseti crkvi u Sandringemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija