• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2024

13:20

Potrošila 150.000 evra da bi produžila noge! Sada joj život visi o koncu, zbog nepodnošljivih bolova nije u stanju da hoda (VIDEO)

Prinskrin instagram

Zanimljivosti

Potrošila 150.000 evra da bi produžila noge! Sada joj život visi o koncu, zbog nepodnošljivih bolova nije u stanju da hoda (VIDEO)

Podeli vest

Manekenka Tereza Fišer je postala poznata po operaciji produžavanja nogu koju je platila 150.000 evra, a sada preživljava bolest kostiju koja je usledila kao posledica operacija.

Rijaliti zvezda Tereza ​​Fišer (32) provela je godine oporavljajući se od operacija kojima se podvrgla. Ona je produžila noge za čak 14 cm.

Hirurzi su joj polomili butne kosti i potkolenice na obe noge, a potom koristili čelične šipke da ih sastave dok se formira novo koštano tkivo koje će ih spojiti.

 

 

 

 

Zbog bolesti mora da napusti rijaliti 

Sada je Terezija primorana da napusti nemačku verziju "Bitke rijaliti zvezda" zbog bolnih infekcija kostiju.

Bivša zvezda nemačkog sledećeg top modela koja je sada visoka 1,84 metra je otkrila da je imala periostitis i nepodnošljive bolove u levoj potkolenici.

Lekari kažu da je periostitis stanje izazvano upalom periosta što utiče na sloj vezinog tkiva koje okružuje kost i može da izazove oticanje i konstantan bol.

 

 

 

 

Manekenka je rekla da je pila lekove protiv bolova, ali izbegava da se previše ugoji baš zbog bolova u nozi. 

Zbog svog zdravstvenog problema snimanje TV emisija je postalo izazovno, posebno kada je morala brzo da trči ili da se kreće po setu.

 - Kada sam morala malo da trčim ili da budem brža - prosto je čudno trčati sa metalom u nogama.

Mašta o danu kada će se oporaviti

Pre samo nekoliko meseci navodno je tokom zdravstvene provere otkrila da fibula na jednoj od njenih nogu nije izrasla kako je planirano. Čezne za danom kada će metalne potporne šipke moći da se uklone, govoreći:

- Čeznim za tim danom kada će se šipke konačno izvaditi - izjavila je Tereza.

Prvu operaciju na nozi imala je 2016. godine, a zatim drugu 2022. da bi joj kosti butine i potkolenice bile isečene i postavljene metalnim šipkama, prenosi Mirror

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija