• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

01.10.2019

16:15

NAPUŠTENI PAS JE ODBIO DA JEDE, a onda se pojavio sa svojim malim drugom o kome brine: PRIZOR KOJI SLAMA SRCA

Balkan

NAPUŠTENI PAS JE ODBIO DA JEDE, a onda se pojavio sa svojim malim drugom o kome brine: PRIZOR KOJI SLAMA SRCA

Podeli vest

Izreka "ne vole se kao pas i mačka" još jednom se u praksi pokazala kao netačna. Prizor koji je zabeležen na jednoj deponiji, gde napušteni pas brine o mačetu, rastopio je i najtvrđa srca.

Pas i mače, sprijateljili su se toliko da pas brine o njemu kao da je beba. Kako je u svom postu objavila jedna volonterka, pas ga pokriva ga, liže, greje i čuva.

Foto: facebook

Pas je mače do hrane doneo u zubima

Ona je na Fejsbuku napisala da je ostavila hranu, do koje je prvo došao pas. Kada je videla da je otišao, ne probajući ono što je ostavila, pomislila je da nije gladan.

Foto: facebook

 

Međutim, nakon nekoliko minuta ugledala je dirljiv prizor. Pas je u ustima nosio maleno mače, kojeg je doneo  da jede sa njim.

 

 

Volonterka je fotografisala sve ovo i apelovala da pomogne ko može da se pas i mače, kome je preko potrebna veterinarska pomoć, sklone sa deponije u okolini Slavonskog Broda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

Članovima "Balkanskog kartela" produžen pritvor! Za dvojicu sud prihvatio jemstvo
Kriminalna grupa

Članovima "Balkanskog kartela" produžen pritvor! Za dvojicu sud prihvatio jemstvo

Organizatorima i članovima ogranka Balkanskog kartela produžen je pritvor u trajanju do 60 dana, dok je prema osumnjičenom D. Đ. pritvor zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta uz elektronski nadzor, dok je prema osumnjičenima R. R. i V. S. prihvaćeno jemstvo. Ukoliko R. R. i V.S. uplate jemstvo i Višem sudu u Beogradu dostave dokaz o uplati, pritvor će im biti zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta uz elektronski nadzor, potvrđeno je u Višem sudu u Beogradu.

17.07.2024

17:02

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija