• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.12.2019

23:17

ŠKORO: NEĆU SE ZAUSTAVITI! Raskrinkali smo interesnu hobotnicu, 454.000 birača nam je dalo poverenje!

Balkan

ŠKORO: NEĆU SE ZAUSTAVITI! Raskrinkali smo interesnu hobotnicu, 454.000 birača nam je dalo poverenje!

Podeli vest

Kandidat za Hrvatskog predsednika Miroslav Škoro koji zauzezo treće mesto u prvom krugu izborne trke, obratio se prvi put javnosti posle objavljivanja rezultata

- Mi danas slavimo pobedu slobode i izbora. Mi verujemo da su pobede moguće, a nema nas malo. 454.000 birača nam je dalo poverenje. Krenuli smo od nule a stigli do 25 odsto, četvrtina birača je uz nas. Nemojte biti tužni - bile su prve njegove reči.

On se tu nije zaustavio, a onda je pomenuo svoje protivkandidate, na kraju je pomenuo i izalazak na parlamentarne izbore.

KOLINDA SE PRAVDA: Za razliku od Milanovića, imala sam jakog protivkandidata NA SVOM POLITIČKOM SPEKTRU!

- Raskrinkali smo interesnu hobotnicu. Ponosan sam jer smo pobedili u onom delu Hrvatske koji je najviše napaćen. Dobili smo moj rodni Osijek i rodno mesto mojih roditelja Imotski. Idemo dalje, obećavam vam da ćemo na parlamentarnim izborima postići više, ja nastavljam - završio je trećeplasirani Škoro.

PRVO OBRAĆANJE ZORANA MILANOVIĆA: Idemo u sportsku utakmicu, A NE U RAT!

Podstetimo, u prvom krugu izbora kandidat SDP-a Zoran Milanović sa 29,54 posto glasova i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović sa 26,70 odsto glasova, nadmetaće se u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj, pokazuju skoro konačni nezvanični rezultati. Prema rezultatima Državne izborne komisije (DIK), na osnovu obrađenih 99,14 odsto biračkih mesta, na trećem mestu je Miroslav Škoro sa 24,43 odsto glasova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija