• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

02.02.2020

15:49

HRVAT OBOLEO OD KORONAVIRUSA! Osječanin primljen u bolnicu zbog sumnje da je zaražen

Balkan

HRVAT OBOLEO OD KORONAVIRUSA! Osječanin primljen u bolnicu zbog sumnje da je zaražen

Podeli vest

U bolnici u Osijeku nalazi se muškarac za koga se sumnja da je zaražen koronavirusom, potvrdio je portalu 24sata direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak

- Juče je testiran nekoliko puta, i nalaz još nije zaključen - rekao je Capak.

Kako nezvanično saznaje 24sata, juče su urađena četiri testa, a danas se rade novi jer se sumnja na zarazu opasnim virusom.

Pacijent je, prema nezvaničnim informacijama, pet dana u bolnici, a sad je u izolaciji. Nije bio u Kini niti je u kontaktu sa nekim iz Kine. Portal navodi da je pacijent iz Osijeka.

- Osiječka je bolnica spremna za virus - rekao je Capak.

PANIKA U VUHANU! Uginulo 18.000 ptica od posledica ptičjeg gripa H5N1, zaraza se širi

ČUDO! KINEZI NAPRAVILI BOLNIICU ZA 10 DANA! Može da primi 1.000 pacijenata i 1.400 lekara (FOTO/VIDEO)


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija