• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.05.2020

08:19

ONI SU PRVA EVROPSKA ZEMLJA KOJA JE PROGLASILA KRAJ EPIDEMIJE! Velika pobeda na koronom, imaju manje od 7 zaraženih dnevno!

Balkan

ONI SU PRVA EVROPSKA ZEMLJA KOJA JE PROGLASILA KRAJ EPIDEMIJE! Velika pobeda na koronom, imaju manje od 7 zaraženih dnevno!

Podeli vest

Vlada Slovenije zvanično je proglasila kraj epidemije koronavirusa i tako postala prva zemlja u Evropi koja je to učinila, nakon što su vlasti potvrdile manje od sedam clučajeva dnevno tokom dve sedmice

Vlada Slovenije je tu odluku donela sinoć.

Građani koji doputuju u Sloveniju iz drugih zemalja više nisu u obavezi da budu u karantinu najmanje sedam dana, kaže se u zvaničnom saopštenju, navodi Rojters.

Zemlja koja ima dva miliona stanovnika, graniči se sa Italijom, Austrijom, Mađarskom i Hrvatskom, prijavila je 1.464 slučaja koronavirusa i 103 žrtve koronavirusa.

Epidemija je proglašena 12. marta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jova

pre 3 godine

Gradjani trecih zemalja bez radne dozvole u EU, koji dodju u R. Sloveniju moraju tamo da provedu 14 dana u karantinu, izuzetak su gradjani 3-ih zemalja koi su tamo zbog pogreba ( samo 2 dana) i oni koji su tranzitu ili transport ( 1 dan u R. Sloveniji). Tako da Slovenija nije ukinula karantin za 3 zemlje (Srbija, Makedonija, Crna Gora, Moldavija, Rusija.....)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija