• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.06.2020

11:25

PODGORIČKI MEDIJI: Ðukanović do kraja nedelje raspisuje izbore!

Balkan

PODGORIČKI MEDIJI: Ðukanović do kraja nedelje raspisuje izbore!

Podeli vest

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori najverovatnije će biti održani poslednje nedelje avgusta ili prve nedelje septembra, smatraju predstavnici pojednih opozicionih, ali i vladajućih partija, a do kraja sedmice očekuje se i njihovo raspisivanje, pišu podgorički mediji

Ðukanović je, kako je objavljeno iz njegovog kabineta, za utorak 16. juni uputio poziv predstavnicima parlamentarnih partija i koalicija na konsultacije povodom određivanja datuma za održavanje parlamentarnih izbora.



Većina opozicionih partija neće otići na razgovor sa predsednikom države Milom Ðukanovićem, koji je juče sazvao zbog konsultacija o datumu održavanja parlamentarnih izbora, izuzev u SDP-u koji ovu svoju odluku nije želeo da komentariše.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

Milo raspisuje svoju smenu i odlazak na ztasluzeni visegodisnji odmor u SPUZ gde mu je i mesto

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija