• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

18.06.2020

13:04

DRAGANE, TREPNI DVAPUT AKO SU TE OTELI! U toku akcija na društvenim mrežama: IDENTIFIKUJMO BATINAŠE IZ BUDVE! (FOTO)

Balkan

DRAGANE, TREPNI DVAPUT AKO SU TE OTELI! U toku akcija na društvenim mrežama: IDENTIFIKUJMO BATINAŠE IZ BUDVE! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se akcija "Identifikujemo batinaše iz Budve"

Nakon što su juče objavljene fotografije i video zapisi akcije policije u kojoj je legalnu vlast budvanske opštine prekomernom upotrebom sile udaljila sa njihovih radnih mesta, zabrinuti građani organizovali su se da identifikuju "batinaše iz Budve".

Foto: FacebokPrintscreen

Oni upućuju molbu internet zajednici da im pomogne u ovom zadatku kako bi svi bili sigurni s kim "dele vazduh".

Foto: FacebokPrintscreen

Juče je u saopštenju Saveta za građansku kontrolu rada policije identifikovan policajac Alen Hamzić, koji je upotrebom fizičke sile prekoračio ovlašćenja prilikom hapšenja sekretara za investicije Opštine Budva Mladena Mikijelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija