• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

19.06.2020

11:52

PROVALJEN MILOV PAKLENI PLAN! Policijska tortura u Budvi - pokazna vežba za UPAD U HRAMOVE I OTIMANJE SVETINJA NAKON IZBORA!

Balkan

PROVALJEN MILOV PAKLENI PLAN! Policijska tortura u Budvi - pokazna vežba za UPAD U HRAMOVE I OTIMANJE SVETINJA NAKON IZBORA!

Podeli vest

Prekjuče su „neznani junaci“ u policijskim uniformama, po volji šefa režima i uz glasne aplauze većine u republičkom parlamentu, brutalnom zloupotrebom sile pokazali građanima Crne Gore da su spremni da kako tada, tako i u budućnosti, dosljedno sprovode - nepravdu

Hapšenjem i prebijanjem čelnika Budve, izrugivanjem nad izbornom voljom građana, legalizacijom političke korupcije, crnogorska policija dodatno se udaljila od sopstvenog naroda. Istog onog koji ih plaća, neshvatljivom lakoćom prašta šok-bombe i suzavce, i bratski moli da umesto pendreka prigrabe krst.

DPS se, u skladu sa stavovima šefa režima, te sopstvenim poimanjem demokratije i morala, prekjuče oglasio saopštenjem u kojem je istakao da vjeruju da će nakon „događaja u Budvi svi koji ne poštuju pravni poredak Crne Gore, razumeti da nasiljem i primitivizmom nikog neće zaplašiti“. A juče su ponovili pretnje, istakavši da se molitve SPC neće ostvariti, te da će Crkva morati da poštuje zemaljske, tj – njihove zakone. U tom kontekstu – i bezakon, ili Zakon o slobodi veroispovesti, kako su ga oni imenovali.

 

 

Više je nego jasno da je režim upravo SPC i pravoslavne vernike detektovao kao jedinu pretnju nastavku tiranije i arčenja državnih resursa.

Brojne poruke istaknutih predstavnika vlasti nedvosmisleno govore da su dešavanja u Budvi samo pokazna vežba za upad u hramove i otimanje svetinja nakon izbora!!!

Da li možete zamisliti Veljovićeve bezimene „bojovnike“ kako čupaju, udaraju i guraju vladike i sveštenike? Stavljaju im koleno na vrat? Pretučene ih odvoze u bolnicu ili CB i uvode raspopa Miraša sa njegovom bulumentom u crkve i manastire, dok „otac nacije“ na „državu“ (a Montenegro – to je on) prepisuje ono što je kupio Sveti Vasilije, na primer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17